Wpis z mikrobloga

@zapijawka: nie chcę być niemiły, bo na wypoku na tym tagu, sami mili ludzie, ale mogą Robertowi jedynie naskoczyć i się podydać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Panie Robercie jest Pan naszym bohaterem, a wiem co mówię.
  • Odpowiedz
@murdoc: 10 postów na krzyż na tym tagu, udzielam się tylko tutaj i u analnego Rafatusa, a ty mi tu wyjeżdżasz z jakimś pucowaniem? Bez jaj xD To, gdzie ma pisać, jak nie tutaj i kręcić bekę xD
  • Odpowiedz
@murdoc: PS. Pamiętaj, że nasze wypociny są czytane przez osoby zainteresowane u źródła i muszą wywoływać pewne emocje, dlatego dużo ręczy czytaj z przymrużeniem oka, a nie jako pucowanie się ( ͡ ͜ʖ ͡) Ma łechtać i też boleć xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no widzisz dziecinko, my się rozkoszujemy głupotą drugiego człowieka jak sam siebie upadla. A najlepsze jest to, że co zostało stworzone to i można zakończyć jak akcja z guralem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawidczeta: to wy ich chcecie zniszczyć czy napędzać im zasięgi? bo jak napędzać zasięgi i to, że dzięki temu zarabiają wam nie przeszkadza to ok. Ale jak zniszczyć to jednak gadanie o nich mało wam w tym pomoże xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: ten tag czyli #danielmagical to teraz taki nieco bardziej prywatny zakątek a'la "większy priv". W dodatku w 75% jest niewidoczny z Google bez zalogowania się, więc trudno im na nas kręcić wyniki reklamowe i zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Madki czyli ich fanki unikają nas jak ognia, bo my dla nich to zło wcielone, tylko ich niszczymy.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Widzę, że mało ogarniasz pomimo, że siedzisz na patotagach i z ogromny zapałem wypowiadasz się, ale... Nawet nie masz pojęcia ile tutaj akcji było gdy cierpieli tacy patostreamerzy za przekraczanie granic. A teraz mówisz, że tylko gadamy i nic nie robimy ta? Szkoda, że sporo informacji z programów dot. patostreamerów jest właśnie brane z wykopu i w dodatku z tego tagu. Czy to są materiały na youtube, które mają
  • Odpowiedz
więc trudno im na nas kręcić wyniki reklamowe

@hubabubaguma: chłopie przecież tu jest wstawione wideo z jej tiktoka xD nabijacie jej wyświetlenia, komentarze a algorytm to podłapuje. Ja ten wpis zobaczyłem w gorących z ostatnich 2h. Pewnie nie tylko ja i nie tylko ludzie z tego "większego priva" na to trafili.
  • Odpowiedz
@dawidczeta: ja to doskonale ogarniam. Oglądanie ich tiktoka nabija im zasięgi, tyle w temacie.
A co do patogal, ja lubię taką rozrywkę ale nie przeszkadza mi, że ktoś na tym zarabia bo dostarcza mi rozrywki. Wy tutaj niby z nimi walczycie a potem wrzucany link z tiktoka xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: czekaj czekaj. Zobacz sobie co to za konto, druga rzecz co ona tym zyskuje? To że straszy rzeczami niemożliwymi i w dodatku sama sobie strzela w stopę, bo może w niedługim czasie za takie nagrania polecieć z TT i będzie natychmiastowo banowane każde konto gdzie pokaże swoją twarz? Dalej nie czaisz jak to działa i do czego społeczność tego tagu jest zdolna. Najlepiej zostań przy ty co lubisz. My
  • Odpowiedz