Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@myidioci: ale gdzieś napisała, że jej się to należy?

@brere Być może, czy to zawsze strona zrywająca jest tą zła?

@plejton26 albo jest sama ze swoją depresją i jest takim samym przegrywem jak Wy ale ponieważ jest kobietą to po niej jedziecie¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mwmichal: o witamy obrońcę xD
Jak tam rycerzyku? Czy twój biały rumak już stoi gotowy w nadziei że ktoś doceni to jakim jesteś miłym chłopcem i obrońcą biednych księżniczek przed incelami?
  • Odpowiedz
@mwmichal: bynajmniej, skoro zerwała to pewnie miała swoje powody (zazwyczaj urojenia typu zasługuję na więcej nie dając od siebie nic xD)
  • Odpowiedz
@kossok: Sama go pewnie zostawiła bo zauważyła na ulicy gościa 10% ładniejszego od jej partnera, albo zobaczyła chłopa wysiadającego z drogiego mercedesa czy porsche kiedy oni jeździli oplem albo vw, być może jej facet nie był fit jak chłopcy z top model... albo nie miał przyrodzenia jak Johnny Sins. Nie był też piłkarzem, lekarzem ani wziętym prawnikiem. Krótko mówiąc, facet śmiał nie być idealny pod każdym względem i pani stwierdziła,
  • Odpowiedz
@kossok: vibe mojej byłej xDDDDDD
na studiach dziewucha mnie puściła bokiem bo 'ty się seba mną wogóle nie interesujesz, ciągle praca albo te studia, albo jakie konferencje, a ja sie nudze'

no i efekty jak w poście opa, przy czym ona zaliczyła karuzele kutasów, z której spadajac na jakimś melanżu połamała się i niemalże skończyła na wózku.
  • Odpowiedz
@mwmichal to czemu pisze że życie jest niesprawiedliwe w kontekście cudzego szczęścia? Sprawiedliwe by było gdyby pewnie miał gorzej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sprawiedliwość nie istnieje, a typiara ma myślenie na poziomie 5 latka pod którą leży zamaskowana zawiść. Zaznaczmy że w przypadku rozwodów 70% (GUS) inicjują kobiety. Nie sądzę żeby w nieformalnych związkach było inaczej.
  • Odpowiedz