Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +78
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +324
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Jak tam minął weekend? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak się przeprowadziłem do smalltalkowego kraju to mi smalltalk przeszkadzał (pamiętam gdy jakoś na początku kasjerka kasując produkty zapytała "co będzie na obiad"? - wtedy kopara opadła, bo co babce do tego) Teraz to z chęcią powiem co
@mirko_anonim: Jak dla ciebie kwintesencją inteligencji jest pieprzyć bez sensu, marnować czas i tworzyć pozory, to z kim tu w ogóle rozmawiać XD No kwintensencja inta, powiedziec "Hey how are you, hope you're doing good" i odejśc bez słuchania XD
Kulturowo unas znikali ludzie na ulicy za nic, wiec nie zaczepanie obcych powinno by zrozumiale.
Dodtkowo ktos nie dawno udowodnil ze jezyk jest dostosowany do klimatu, tj. Glosne poludniowe j3zyki sa glosn3