Aktywne Wpisy

źródło: 1000005257
PobierzJakie według was są sensowne auta w przedziale 40 000 - 50 000? Segment C, kompakt. Chodzi oto żeby auto były z tych niepsujących się jakoś specjalnie i porządna blacharka w ocynku. Silnik benzyna turbo około 150 koni żeby to jechało bo współczesne kompakty widzę 1200-1300 ważą.
#samochody #motoryzacja #kierowcy
#samochody #motoryzacja #kierowcy

Pytają was w pracy czy macie żonę xd? Albo w innych sytuacjach gdzie każdy coś mówi o sobie. Na początku było to dziwne dla mnie bo wystarczy spojrzeć na mnie i znasz odpowiedź. Wiem że na wykopie jest teoria że ludzie chcą w ten sposób wyśmiać tego jednego biedaka w towarzystwie ale według mnie oni serio pytają i rozumiem logikę. Generalnie jak jesteś 30+ i nie masz nikogo to ludzie to odbierają jako piotruś pan, wieczny singiel podrywacz (co już nie wypada w tym wieku) ale jak do tego jesteś brzydki to zapewne nie masz opcji. Stąd zdziwienie czemu nie zaklepałeś sobie tej jednej za wczasu żeby cokolewiek było. I to jest fakt, bo z obserwacji widzę że nawet najgorsze typy zawsze kogoś mają - obojętnie jaką byle była.
#przegrywpo30tce #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt