Patrząc po moich znajomych to licealne związki - te, które przetrwały - są najsilniejsze i najszczęśliwsze.
Co więcej, bardzo dużo naprawdę fajnych dziewczyn błyskawicznie zostało "zaklepanych" przez kogoś, normalką był szybki ślub w wieku 20-23. Zero rozwodów w takich parach w moim środowisku. Szczerze to w ogóle niewiele rozwodów widziałem. Większość ludzi znalazło kogoś najpóźniej na studiach i trzymało się pazurami.
@haakenn: ale ja jestem w wieloletnim szczęśliwym związku. Ja sobie wyobrażam i mam to. Tylko ja mam perspektywę za plecami. A gdybanie było na temat tych którzy nie mają.
źródło: 1000015974
PobierzCo więcej, bardzo dużo naprawdę fajnych dziewczyn błyskawicznie zostało "zaklepanych" przez kogoś, normalką był szybki ślub w wieku 20-23. Zero rozwodów w takich parach w moim środowisku. Szczerze to w ogóle niewiele rozwodów widziałem. Większość ludzi znalazło kogoś najpóźniej na studiach i trzymało się pazurami.
@JonaszSynGrazyny: Jeśli generuje frustracje to taki związek nie doczeka 30 xD
Więc obojętnie, czy odpowiedź "tak" dotyczyła pierwszego, czy drugiego pytania, wychodzi na to, że ciągnie Cię do karuzeli kutasów.