Wpis z mikrobloga

@Luka_Wars: Za miesiąc pewnie będę oficjalnie muzułmaninem (lepiej po ramadanie niż przed), więc mi nie gadaj źle o muzułmanach :x to co niektórzy z nich odwalają trzeba piętnować bo niszczą wizerunek innym.
@Meister_Yusuf: Palikot to populista taki sam jak gloryfikowany w materiale Janusz Korwin-Mikke czy Marine Le Pen. Feminizm nie jest tożsamy z lewicą. Platforma Obywatelska to ugrupowanie centro-prawicowe. Takie drobnostki wiedziałbyś, gdybyś uczył się na politologii.

Wychodzi na to, że jestem kolejnym internetowym trollem.
Skoro tak myślisz. Tylko wytłumacz mi, czemu nie masz pojęcia o doktrynach politycznych i polskiej scenie politycznej a się wypowiadasz?

@Luka_Wars: a czym innym jest Palikot i Szczuka?

A może podzielasz zdanie Szumlewicza, że Jaruzelski czy Michnik to też prawica?
@bruceivins:

nie znasz się, lewaku.

Hehe. Ośmieszyłeś się już w pierwszych słowach wypowiedzi.

Prawica to KNP i ewentualnie libertarianie (jeden kuc powie że tak, drugi że nie).

Mylisz tutaj dwa porządki. Podział prawica-lewica z liberalizmem. Stąd twoje argumenty to zwykłe wypociny.

Lewica to wszystko inne.

Hehe. Czyli ''Trzecia Droga'' to także lewica?

Załączam schemat, żebyś więcej nie popisywał się swoją lewacką ignorancją.

No właśnie - co to za głupi schemat i
@DiKey: Nie wiem po co ludzie się kłócą na te tematy, albo... w sumie wiem. Jest to dla nich chwila oderwania się od rzeczywistości, szarej codzienności. Przez chwile zapominają, że i tak mają gówniany wpływ na to wszystko i muszę się uczyć/pracować żeby na chleb zarobić.. ale wizja tego szarego życia jest męcząca więc uciekają w polityczne dywagacje

HEHE karasie jedzo g*nwo