Aktywne Wpisy

Sultan_Heheszkuw +492
źródło: 1000044792
Pobierz
LaudatorLibertatis +434
W trakcie sprawdzania biznesów Lewandowskiego natrafiłem na Rafała Collinsa i jego tajemnicze zniknięcie z kilku firm. Zapraszam na analizę biznesów Braci Collins, którzy występowali w TVN Turbo, dawali pracę Tomaszowi Komendzie, pokazywali się na balu charytatywnym swojej fundacji z Lechem Wałęsą i grali z WOŚP dając do licytacji rzekomo luksusowe zegarki stworzonej przez siebie marki Tismo Geneve.
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
źródło: posp2 20260406
Pobierz

To nie zmienia faktu, że może dać zarobić, czasem ma rację czasem się pomyli
ja tak: "SP500 - analiza techniczna. Uwzględnij SMA200, fale eliota, RSI, geopolitykę, przewidywania FED. Dzisiaj jaką pozycję postawić? Short czy long?"
Ale no właśnie czyli w zależności od prompta otrzymujemy różne wyniki, teraz skąd wiesz, który prompt jest ten zajebisty?
Mi też kilka razy dobrze sugerował, ale też kilka razy błędnie.
" Wniosek:
Trend: LONG
Timing: zły (przegrzanie)
Decyzja na dziś: BRAK pozycji lub short krótkoterminowy (mean reversion)
NIE gonić longa"
Moja aktualna ocena na dziś (14 kwietnia):
Spadki są przesadzone i napędzane sentymentem, a nie pełnym powrotem dostaw. Fizyczny rynek nadal jest napięty (IEA mówi o pogłębiającym się crunchu w kwietniu). Dlatego nadal trzymam nastawienie long na ropę, ale z ciasnym stop-lossem poniżej 94–94,50 USD. Wejścia rozważam na dalszych pullbackach.
myśli jak ja xD
ale z drugiej strony, jak te dzbany się czasami znowu będą próbowały dogadać to zacznie spadać niżej i będzie mi smutno