Aktywne Wpisy

Messi98 +141
#seriale Kompania braci.Jestem już po kilku odcinkach więc śmiało mogę powiedzieć jaki to jest wybitny serial. Żałuję że wcześniej tego nie zacząłem oglądać a zawsze przekładałem na "później" zwłaszcza że w rankingach był i jest bardzo wysoko. Absolutny top!
źródło: 1000004005
Pobierz
Qurvinox +6
Rowerowi przyjaciele, mam pytanie. Zabezpieczacie się?
Chodzi mi o gaz pieprzowy czy cokolwiek. I chyba bardziej przed psami co czasami z d--y wyskakują. Daleko mi to tego by użyć gazu ale lubię czuć się bezpiecznie też
Chodzi mi o gaz pieprzowy czy cokolwiek. I chyba bardziej przed psami co czasami z d--y wyskakują. Daleko mi to tego by użyć gazu ale lubię czuć się bezpiecznie też

Szybkie pytanie - które mieszkanie byście woleli?
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Co byście wybrali?
Napisz na priv co za mieszkania, wyślij linki, akurat kupujemy mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
A już na pewno robienie otwartej kuchni czy łączenie kibla z toaletą to najgorsza rzecz jaką można zrobić.
I mówię to z pełną świadomością mając kibel o powierzchni mniej niż metr kwadratowy.
Zależy też od stanu nieruchomości.
Ludzie tam mieszkali wcześniej, więc to nie jest tak że coś się stanie jak zamieszka w tamtych
Tak naprawdę wszystko jest kwestią możliwości finansowych i chęci.
Bo czasem niewiele trzeba.
@mirko_anonim: No to nie do końca wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś jak nie chciałeś podać żadmych szczegółów