Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

To tylko indywidualne urojenia.
Obiektywnie istnienie istot żywych nie ma żadnego sensu ani celu.
@WybitnyDamian: skumasz za 10, góra 20 lat...
@WybitnyDamian: cope dla NPCtów XD
dlatego wymyślono religie, duchowość, reinkarnację, alternatywne linie czasowe, znaki zodiaku i tym podobne rzeczy - bezsensowność i bezcelowość udręki i cierpienia na tej obesranej gównem planecie jako mięsny biorobot jest nie do przyjęcia
Obiektywnie istnienie istot żywych nie ma żadnego sensu ani celu.
A życie odbierasz obiektywnie? Naturalnie, że subiektywnie, inaczej freethinkerzy nihiliści mogliby bez problemu wylogować się z
Jakkolwiek, ktokolwiek "odbiera" życie nadal nie nadaje obiektywnego sensu istnienia organizmów żywych.
Zgadzam się z Tobą, natomiast, tak jak napisałem, życie odbiera się subiektywnie i można w tym zakresie wyznaczać sobie cele i czerpać satysfakcje z zycia.
Jeśli Ty nigdy nie czerpałeś szczęścia z jakiejkolwiek czynności w życiu to bardzo Ci współczuje i chyba powinieneś poszukać profesjonalnej pomocy.
Te przymiotniki nie oznaczają, że coś nie ma prawa nie być przyjemnym, ludzie oddają się rozrywce (i nawet czasami z początku niechętnie/z wymuszeniem przez jakieś społeczne sytuacje) i mogą być z tego powodu ostatecznie zadowoleni.
W dodatku możesz robić rzeczy które są
No fajnie napisałeś, ale ja, będąc świadomym, że na końcu życia i tak zginę i cokolwiek co osiągnę nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta