No tak, blackpillowe samce alfa z wykopu prześwietliłyby na wylot piosenkarkę, której słucha nastoletnia córka, a gdyby znalazł taką piosenkę to kazałby córce wyrzucić wszystkie płyty i pod groźbą wydziedziczenia (albo nie dawania kieszonkowego) zabronić chodzić na koncerty :D
A potem jeszcze włączą piosenkę suczki od ascetoholixa, żeby zaznaczyć swoją urojoną dominację ( ͡°͜ʖ͡°)
@zalogowany_user: z tego co wiem to zachwyt tejlor spowodowany jest w dużej mierze tym że sama napisała wszystkie swoje piosenki (nie wiem czy jest mi do jakieś artystki bardziej daleko i jak chciałam faktycznie odsłuchać jej całej dyskografii odpadałam w połowie pierwszej płyty)
@ziomgaltestowy: prawilny samcu alfa, zdradź w takim razie sekret co powinien zrobić męski, blackpillowy ojciec w takiej sytuacji jak opisana, żeby zachować się "z godnością"
@NieBendePrasowac: po pierwsze to naucz sie terminologii. Bo jak na razie to rzucasz wyrażeniami typu blackpill, incel czy samiec alfa nawet nie wiedząc co one znaczą.
Po drugie, dla mnie "blackpillowe samce alfa" czy "męski blackpillowy ojciec" to oksymoron.
Po trzecie, jeśli pytasz co ja bym zrobił w takiej sytuacji, raczej na pewno bym nie wyłożył swoich pieniędzy na bilet. Jak chce, to niech sama uzbiera praca dorywcza / pomagając
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
źródło: 1000011216
Pobierzźródło: IMG_2735
PobierzBlue pilled men jak zwykle bez godności
@Ilirian: :DDD
No tak, blackpillowe samce alfa z wykopu prześwietliłyby na wylot piosenkarkę, której słucha nastoletnia córka, a gdyby znalazł taką piosenkę to kazałby córce wyrzucić wszystkie płyty i pod groźbą wydziedziczenia (albo nie dawania kieszonkowego) zabronić chodzić na koncerty :D
A potem jeszcze włączą piosenkę suczki od ascetoholixa, żeby zaznaczyć swoją urojoną dominację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
blackpill i samiec alfa xDD
Po drugie, dla mnie "blackpillowe samce alfa" czy "męski blackpillowy ojciec" to oksymoron.
Po trzecie, jeśli pytasz co ja bym zrobił w takiej sytuacji, raczej na pewno bym nie wyłożył swoich pieniędzy na bilet. Jak chce, to niech sama uzbiera praca dorywcza / pomagając