Wpis z mikrobloga

T Swift sings "F the patriarchy"

Fathers who worked to buy their 14yo daughters tickets to her shows

Blue pilled men jak zwykle bez godności
  • Odpowiedz
Blue pilled men jak zwykle bez godności

@Ilirian: :DDD

No tak, blackpillowe samce alfa z wykopu prześwietliłyby na wylot piosenkarkę, której słucha nastoletnia córka, a gdyby znalazł taką piosenkę to kazałby córce wyrzucić wszystkie płyty i pod groźbą wydziedziczenia (albo nie dawania kieszonkowego) zabronić chodzić na koncerty :D

A potem jeszcze włączą piosenkę suczki od ascetoholixa, żeby zaznaczyć swoją urojoną dominację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zalogowany_user: z tego co wiem to zachwyt tejlor spowodowany jest w dużej mierze tym że sama napisała wszystkie swoje piosenki (nie wiem czy jest mi do jakieś artystki bardziej daleko i jak chciałam faktycznie odsłuchać jej całej dyskografii odpadałam w połowie pierwszej płyty)
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: po pierwsze to naucz sie terminologii. Bo jak na razie to rzucasz wyrażeniami typu blackpill, incel czy samiec alfa nawet nie wiedząc co one znaczą.

Po drugie, dla mnie "blackpillowe samce alfa" czy "męski blackpillowy ojciec" to oksymoron.

Po trzecie, jeśli pytasz co ja bym zrobił w takiej sytuacji, raczej na pewno bym nie wyłożył swoich pieniędzy na bilet. Jak chce, to niech sama uzbiera praca dorywcza / pomagając
  • Odpowiedz