Aktywne Wpisy

Marcinnx +40

fsfdjf +56
małe przypomnienie o tym, że udar mózgu jest jedną z najczęstszych przyczyn zgonów i niepełnosprawności na świecie. według szacunków światowej organizacji zdrowia, co roku dochodzi do ponad 12 milionów przypadków udarów na całym świecie.
udar może przytrafić się każdemu. wam, waszym przyjaciołom, rodzicom, dziadkom.
najczęstszymi przyczynami udaru są takie przypadłości jak cukrzyca, choroby serca, otyłość, palenie papierosów, alkoholizm, podwyższony poziom cholesterolu, nadciśnienie tętnicze.
jak tego uniknąć? wdrażając odpowiednią profilaktykę. kluczem są coroczne
udar może przytrafić się każdemu. wam, waszym przyjaciołom, rodzicom, dziadkom.
najczęstszymi przyczynami udaru są takie przypadłości jak cukrzyca, choroby serca, otyłość, palenie papierosów, alkoholizm, podwyższony poziom cholesterolu, nadciśnienie tętnicze.
jak tego uniknąć? wdrażając odpowiednią profilaktykę. kluczem są coroczne
źródło: IMG_0402
Pobierz

Skąd ludzie mają tyle pieniędzy? Non stop widzę że jakiś stary znajomy ze szkoły wrzuca relacje z Tajlandii czy Wietnamu. Niby taka bieda w Polsce ale tak patrząc na relacje z instagrama to mam wrażenie że każdy je na mieście co weekend, obowiązkowo iPhone, ma auto klasy premium (najlepiej suva), przewala na jakieś drogie alko i ogólnie żyje pod korek.
#przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie wiem co bierzesz ale odstaw natychmiast ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadowolony? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd inni mają? Pewnie załatwili albo dostali, albo kredyt. Jeszcze niektóre zawody dobrze płacą np. lekarze, ich dzieciaki też w to idą i tak się kręci. Albo fachowcy-budowlańcy, sporo kasują a robią jako-tako.
A uczciwe przegrywy to sobie mogą ciułać,
@PanKapibara: co to w ogóle znaczy "żyje gorzej"? i jakie "fakty" masz na myśli? Bo chyba nie opierasz swoich wniosków o jakieś gównowyznaczniki typu pkb, bezrobocie czy pensja minimalna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
@mirko_anonim: no faktycznie, 20
Nie każdy sklada kase, nie każdy chce być bogaty
A ty co robisz
@mirko_anonim: a skąd ty to możesz wiedzieć? Widzisz tylko to co
Znam te osoby często po kilka lat, przyjaźnimy się.
Bardziej też chodziło mi o to, że nie wydają się osobami które oszczędzają, inwestują, itp tylko wydają z dnia na dzień.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Pytanie ciekawsze i sensowniejsze, czemu Ty nie masz pieniedzy, a nie czemu oni maja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Oczywiście, mogłbym zarabiać jeszcze więcej, sam wybrałem sobie zawód i wykształcenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta