Aktywne Wpisy

cielak44 +2
Jakie są wasze ulubione stare gry?
Jestem aktualnie na emigracji i mam do dyspozycji naprawdę gówniany laptop. Farcry3 ledwo chodzi
Dodatkowo internet nie pozwala na granie w chmurze więc chyba to najlepsza okazja
Najbardziej zależy mi aby była to dłuższa gierka aby jej nie skończyć w dwa posiedzenia i miała dobrą fabułę.
gothic, deusex, fallout są mi znane
#gry #staregry
Jestem aktualnie na emigracji i mam do dyspozycji naprawdę gówniany laptop. Farcry3 ledwo chodzi
Dodatkowo internet nie pozwala na granie w chmurze więc chyba to najlepsza okazja
Najbardziej zależy mi aby była to dłuższa gierka aby jej nie skończyć w dwa posiedzenia i miała dobrą fabułę.
gothic, deusex, fallout są mi znane
#gry #staregry

Co myślicie o takim biznesie, że kupuje się telefony, które mają wady jak np. nie czyta karty SIM, nie ładuje się, aczkolwiek stan jest bardzo dobry i cena to jakieś 30-40% sprawnego i się te telefony naprawia? Oczywiście zero wiedzy na temat elektroniki i naprawiania ( ͡º ͜ʖ͡º)
#januszebiznesu
#januszebiznesu

Nie wiem co bierzesz ale odstaw natychmiast ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadowolony? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd inni mają? Pewnie załatwili albo dostali, albo kredyt. Jeszcze niektóre zawody dobrze płacą np. lekarze, ich dzieciaki też w to idą i tak się kręci. Albo fachowcy-budowlańcy, sporo kasują a robią jako-tako.
A uczciwe przegrywy to sobie mogą ciułać,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
@mirko_anonim: no faktycznie, 20
Nie każdy sklada kase, nie każdy chce być bogaty
A ty co robisz
@mirko_anonim: a skąd ty to możesz wiedzieć? Widzisz tylko to co
Znam te osoby często po kilka lat, przyjaźnimy się.
Bardziej też chodziło mi o to, że nie wydają się osobami które oszczędzają, inwestują, itp tylko wydają z dnia na dzień.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Pytanie ciekawsze i sensowniejsze, czemu Ty nie masz pieniedzy, a nie czemu oni maja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Oczywiście, mogłbym zarabiać jeszcze więcej, sam wybrałem sobie zawód i wykształcenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta