Aktywne Wpisy

NarciarzFarciarz +256
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz
Cztero0404 +264
Nie, to nie prawda. Chińska maszyna marketingowa/propaganda wcale nie wjechała na grubo do polski, pan chińczyk wcale nie kręci korbą płacąc za reklamę chińskich aut wszyscy się pozytywnie o nich wypowiadają dla tego, że są takie dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polska #europa #gospodarka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-09-14_193448_www.youtube.com
Pobierz

To oddania/sprzedania mam:
* płyty (niektóre zupełnie nowe): OSTR, Noon, Siekiera, Chili
* kasety (od Turnau'a do punk rocka)
* drukarkę HP C5180 działającą ale bez kabli
* dwie duże flagi antyfaszystowskie (Stop Nazi oraz Gegen Nazi rozmiaru 2.5m x 1m)
* kastet
* pałkę teleskopową
* kominiarkę
* ogromną flagę z trollfacem
* śpiwory
* stary PRL'owski plecak ze stelażem
* drążek do podciągania z linkami do streczingu
* mnóstwo roślin doniczkowych
* ogromną ilość książek z IT, matmy, bezpieczeństwa oraz do nauki języków (niemiecki, angielski)
O rzeczy pytajcie w komentarzach - wtedy w przypadku większej ilości chętnych będzie jasno wiadomo kto co bierze. Zdjęcia też mogę dorzucić.
#pomocy #oddam #oddamzadarmo #rozdajo #emigracja #zagranico
@chilling: i to jeszcze bo stary rarytas
@chilling: zostaw @10c5347ac2980724ff0b582eb3c3b174
* Lem: Opowieści o Pilocie Pirxie
* Płyt(a|y) Siekiery
@chilling: Załapię się? :) Mogę jutro podskoczyć po pracy.
OSTR Ja tu tylko sprzątam, Siekiera: Na wszystkich frontach świata, Chilli (bez nazwy).
Ponieważ jest Was więcej to dogadujcie się między sobą. Dla mnie oferta z jakąkolwiek cegiełką na realizację marzeń > oferta brania za darmo.
@sidhellfire: @Rincewind: dogadujcie się między sobą.