Wpis z mikrobloga

Wyjeżdżam. W piątek żegnam się z krajem i uciekam w stronę Zachodu. Z tego powodu pozbywam się swoich fantów. Czy jakieś mireczki z #wroclaw byłyby zainteresowane moimi rzeczami? Rzeczy mogę oddać za darmo, ale jak ktoś chce wesprzeć mnie na nowej drodze życia, to może rzucić jakąś cegiełkę. Czasu jest mało: tylko dwa dni!

To oddania/sprzedania mam:

* płyty (niektóre zupełnie nowe): OSTR, Noon, Siekiera, Chili

* kasety (od Turnau'a do punk rocka)

* drukarkę HP C5180 działającą ale bez kabli

* dwie duże flagi antyfaszystowskie (Stop Nazi oraz Gegen Nazi rozmiaru 2.5m x 1m)

* kastet

* pałkę teleskopową

* kominiarkę

* ogromną flagę z trollfacem

* śpiwory

* stary PRL'owski plecak ze stelażem

* drążek do podciągania z linkami do streczingu

* mnóstwo roślin doniczkowych

* ogromną ilość książek z IT, matmy, bezpieczeństwa oraz do nauki języków (niemiecki, angielski)

O rzeczy pytajcie w komentarzach - wtedy w przypadku większej ilości chętnych będzie jasno wiadomo kto co bierze. Zdjęcia też mogę dorzucić.

#pomocy #oddam #oddamzadarmo #rozdajo #emigracja #zagranico
  • 223
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chilling: howkinga bym przygarnąl, kastet, flage :D a płyty jakie dokladnie? Ale to za darmo czy hajsy czyj ak ;d ? ?bo ja teraz wynajmuje chate i nie bardzo jest za co ;d
  • Odpowiedz
@revolta: @Crecha @Rincewind : w kwestii płyt. Z Noona: Gry studyjne, Pewne sekwencje, Bleak output. Wszystkie praktycznie nowe.

OSTR Ja tu tylko sprzątam, Siekiera: Na wszystkich frontach świata, Chilli (bez nazwy).

Ponieważ jest Was więcej to dogadujcie się między sobą. Dla mnie oferta z jakąkolwiek cegiełką na realizację marzeń > oferta brania za darmo.
  • Odpowiedz