Wpis z mikrobloga

Wyjeżdżam. W piątek żegnam się z krajem i uciekam w stronę Zachodu. Z tego powodu pozbywam się swoich fantów. Czy jakieś mireczki z #wroclaw byłyby zainteresowane moimi rzeczami? Rzeczy mogę oddać za darmo, ale jak ktoś chce wesprzeć mnie na nowej drodze życia, to może rzucić jakąś cegiełkę. Czasu jest mało: tylko dwa dni!

To oddania/sprzedania mam:

* płyty (niektóre zupełnie nowe): OSTR, Noon, Siekiera, Chili

* kasety (od Turnau'a do punk rocka)

* drukarkę HP C5180 działającą ale bez kabli

* dwie duże flagi antyfaszystowskie (Stop Nazi oraz Gegen Nazi rozmiaru 2.5m x 1m)

* kastet

* pałkę teleskopową

* kominiarkę

* ogromną flagę z trollfacem

* śpiwory

* stary PRL'owski plecak ze stelażem

* drążek do podciągania z linkami do streczingu

* mnóstwo roślin doniczkowych

* ogromną ilość książek z IT, matmy, bezpieczeństwa oraz do nauki języków (niemiecki, angielski)

O rzeczy pytajcie w komentarzach - wtedy w przypadku większej ilości chętnych będzie jasno wiadomo kto co bierze. Zdjęcia też mogę dorzucić.

#pomocy #oddam #oddamzadarmo #rozdajo #emigracja #zagranico
  • 223
@chilling: Serio, chcę pałkę i łańcuch :) Jestem z Wrocka, mogę podjechac jutro nawet po to :)

W sumie kominarkę też bym przygarnął :D

Nie martw się hajs się będzie zgadzał :)

(serio jestem kurierem i czasami się boję) :)
@chilling: Dopiero teraz przeczytałem, że jest to książka pisana typowo pod informatyków. Czy są tam niezliczone ilości przykładów z jakimś kodem albo coś podobnego? Czy raczej podręcznik zawierający zagadnienia matematyki dyskretnej?
Rzeczy, którymi ciągle nikt się nie zainteresował (czyli można je wziąć za darmo):

* płyta zespołu Chili

* kasety

* drukarka HP C5180

* dwie duże flagi antyfaszystowskie

* stary PRL'owski plecak ze stelażem

* mnóstwo roślin doniczkowych

* tablica suchościerna

* Matematyka w dwa tygodnie: stan bdb

* Logika dla Informatyków: stan dobry
@chilling: biorę drukarkę za 0.01pln (ludzie dajcie studentowi elektroniki silniki krokowe z drukarki nie zabierajcie).

* Matematyka w dwa tygodnie: stan bdb (autor? też dyskretna?)

* Logika dla Informatyków: stan dobry (autor?)