Aktywne Wpisy

DangerAngel +111

Zwiedzam +51
Przypominam jak głosowała elita wykształcona
źródło: 17781540005566284934416562150532
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 17781540005566284934416562150532
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A teraz przesiejcie to przez sito wszystkich guru którzy naopowiadali Wam bajek i uznajcie, że to grubas chce Waszych akcji.
źródło: 1000024753
Pobierzźródło: 1000024755
PobierzZamknęły się 2% taniej, niż 2 dni temu
źródło: AUSTRIA TF 0,85% G_quote_chart
PobierzJednak jak inwestorzy uświadomią sobie, że Europa jest w dupie bo:
- droga energia
- brak konkurencyjności
-
źródło: 1000024757
PobierzAby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Tak bo ropa bedzie teraz po 150usd i nastąpi koniec świata
źródło: 1000024758
PobierzCzy wiesz, że Niemcy wuburzali reaktiry atomowe kilka lat temu tylko po to, żeby przejść na zielona energię?
Farmazon jak cholera.
Te 5100 na SP500 to w jakim horyzoncie?
To co pchało wahadło na wzrosty to stymulusy, QE, napływ nowych inwestorów.
No i teraz problem bo by każdy chciał, żeby trwało
Fakty są takie że ledwo skończyliśmy tydzień w którym była szansa wydymać shortujących i longujacych. Czyli odsunęliśmy się trochę, ale właściwie bez mocnych spadków.
Ropę mamy znów w 100 i raczej zacznie się szukanie wszystkiego aby to zbić i wystarczy pokazanie nawet udawanego
Z Twojej wypowiedzi wynika, że ciągle masz nadzieję, że będzie jutro drożej niż dziś.
Jaki masz exit strategy? Czy istnieje punkt gdzie stwierdzisz- wystarczy ?
źródło: 1000024793
PobierzNatomiast właśnie odwrotnie, mam ogromną obawę że te zabezpieczenie które może dać więcej zysku niż straty na akcjach.
I nie, Twoje zabezpieczenie obligacyjne aktualnie nie daje konsensusu dla akcji, a nie zaryzykuję jeszcze sprzedania akcji, bo patrz ropa(która ma większą szansę na spadek niż rośnięcie) o której pisałem wcześniej i przyklejeniu indeksow do
To jest chłopska logika ale wynika z długiego procesu myślowego. Urwie, odbije, urwie. Tak zamota, że idealnie uderzy w nasza psychikę oszukując nas. Dlatego sądzę, że działanie musi być przed faktem.
Nie wiem czy jestem wcześniej, czy za późno, ale napisałem co jest głównym problemem na teraz - ropa i przyklejanie indeksów do niej.
Bez odklejenia nic z tego nie będzie.