Wpis z mikrobloga

• 6
@Zwiedzam: o cie pierun! Ale mi ci ludzie z ZK zaimponowali teraz. Ci co chcieli głosować na Batyra, czyli ciężka patologia, ma zablokowane prawa publiczne. Uważam, że patologia socjalna na wspólność też powinna być takich praw pozbawiona. Pracujesz, płacisz podatki - głosujesz.
  • Odpowiedz
@Zwiedzam: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"73 procent wyborców z wykształceniem podstawowym wybrało w niedzielę Karola Nawrockiego. Na kandydata PiS najchętniej głosowali też ci z wykształceniem zasadniczym zawodowym i średnim. Wśród osób z wykształceniem wyższym przeważał Rafał Trzaskowski."

przygłupy nawet bez matury wybrały prezydenta xd
  • Odpowiedz
@Zwiedzam: A zastanawiałeś się może, czy ma to związek z tym co wyprawiał Kaczyński jako prokurator generalny i Ziobro jako minister? Zabieranie przywilejów, cięcia, brak przepustek i możliwości pracy, pogorszenie warunków, areszt wydobywczy etc etc i że to z PO nie ma nic wspolnego? Oni głosują przeciwko PiSowi.
  • Odpowiedz
Swój swojego pozna. W ZK widać dobrze wiedzieli, że Nawrocki to kibol i bandyta, a więc nigdy nie powinien pełnić takiej ważnej funkcji

@wstanczyk: ale fikoł
  • Odpowiedz
@Zwiedzam: w ZK nie głosują na nic co związane z pisem bo ten im zawsze pogarszał warunki. Ja wiem ze wiezienie to nie sanatorium ale tez cos z tymi ludźmi robic trzeba. Są pod opieką państwa i trzeba im zapewniać jako takie warunki a nie gułag xd
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Tak, typy, które okradają lombard i potem przychodzą do niego sprzedać te rzeczy bardzo dobrze rozumieją kto ma rządzić krajem xD
No bo śmietanka intelektualna to tam nie siedzi. Ale jak widać dla niektórych tutaj to autorytet xD
  • Odpowiedz