Wpis z mikrobloga

Trzeba być idiotą żeby takie paski robić

@badreligion66: jakby byli idiotami to już mówi się trudno. Problem jest taki że to cyniczni ludzie, którzy dobrze wiedzą co robią, do kogo kierują ten przekaz i w jakim celu. Podpalić kraj byle się dorwać do władzy. Swoją drogą Nawrocki zaczyna mięknąć, że lecą z takim przekazem w tej propagandówce?
  • Odpowiedz
trzeba być idiota, żeby być w stanie to na poważnie oglądać

@mhmhmhmhm: Ponad połowa mojego sąsiedztwa ogląda wyłącznie republikę. Pracując w Niemczech, gdy wracałem do Polski sąsiadka z naprzeciwka wychodziła i pluła mi pod nogi, ktoś porysował mi samochód pod blokiem. Żyjesz w bańce, tak jak i ja. Niestety większość naszego społeczeństwa jest mentalnie na poziomie 5-latka, którym można sterować jak się chce.
  • Odpowiedz
@badreligion66: proszę nie zrzucają odpowiedzialności z odbiorcy, ludzie ten chłam oglądają bo oni chcą go oglądać więc dostają taką formę, gdyby nie było oglądalności to mogli by sobie pisać jeszcze gorsze rzeczy, ludzie, naród jest po prostu głupi, nasi rodacy to okazuje się darmozjady z bardzo ograniczonym światopoglądem oraz z radzieckim myśleniem, nie spodziewałem się nic innego po narodzie który woli by krajanom było gorzej niż dbać o wspólny dobrobyt.
  • Odpowiedz