Aktywne Wpisy

PurpleHaze +2
#wroclaw
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o

Clefairy +25
Ale pieprzycie z tą obroną Magdy. Jej wypowiedzi były skrajne i butne, prawdopodobne spowodowane nieudanym dziecinstwiem lub ogólnie problemami psychicznymi. Mimo wszystko natura jest taka, że kobiety są przystosowane do macierzyństwa i takie wypowiedzi jak "nie chce aby dziecko do mnie podchodziło po powrocie z pracy i mówiło do mnie -mamo- " raczej nie są normalne i znaczą o pewnych zaburzeniach.
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise

Napisalem program w #python który chce sprzedawać w formie subskrypcji. Nie przewiduje, żeby dochód w najbliższym czasie przekroczył 500zl msc. Nie prowadzę własnej firmy.
1. Jak to ugryźć pod kątem sprzedaży takiej subskrypcji? Podatki i te sprawy?
2. Co z jakimś regulaminem jakimiś przepisami? Może ktoś z was już przeszedł ta drogę.
@Dwudziestydrugi oczywiscie, bo to jedyny kierunek, albo wsiadasz do pociagu albo jestes zwykla konserwa ktora dalej klepie z palca
@TomSz nie o to pytałem
@LM317K rozumiem, ale to trzeba cokolwiek umieć i mieć jeszcze komu to sprzedać
@mialo_wyjsc_inaczej jedynie co wymyśliłem to konieczność połączenia z netem i jakieś werfyfikacji klient-serwer. Narazie program to typowy desktopowy twór
jak chcesz troche porady to wal na pw z info jaki to produkt troche dokładniej, może coś da się wymyślić w tym kierunku
@ozzi91: Ile to będzie w naszej walucie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Narazie to wiesz, to jest micro program, który w sumie napisałem dla siebie żeby sobie życie ułatwić w pracy, a że dostałem za to jeszcze więcej roboty zamiast pochwały, no to zawinąłem swój program i klepie ręcznie xD
@mialo_wyjsc_inaczej: rotfl, 99% softu nie ma żadnego zabezpieczenia, a co dopiero ebooki, muzyka etc. a Ty wyjeżdzasz z koniecznością wprowadzania zabezpieczeń xD dosłownie nie warto
@TomSz: chyba darmowego softu
jakbym o tym nie myślał to bym głodny chodził. może jak licencje sprzedajesz korporacjom to nie musisz się aż tak przejmować piractwem ale zależnie od targetu możesz zarobić okrągłe zero jeżeli nie zabezpieczysz produktu. ebooki i muzyka mają słabsze/brak DRMów bo ciężko w tego typu medium o to, nie dlatego że "nie warto
@TomSz: j.w.
ja widziałem i migrowałem projekty jednosobowe które prawie zdechły przez takich niechcianych "klientów". a ty co widziałeś? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
2. Co do formy - działalność nierejestrowana albo inkubator przedsiębiorczości.