Aktywne Wpisy
p0melo +59
Jak to możliwe że ludzi na wsiach, niewykształconych, niepiśmiennych wsioków, 30 lat temu w PRL stać było na ogromne, przestrzenne apartamentowce 200 m kwadratowych z ogródkiem?
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
źródło: images (6)
Pobierz
DziobakPepe +545
źródło: 20260225_015739
Pobierz

#nauka
#homer
#troja
#polski
Kiedyś w szkole 20 lat temu powiedziałem ze Hektor był profesjonalny. Nauczycielka mnie wysmiała przy całej klasie, mówiąc że to słowo kompletnie nie pasuje do niego. I zaczęła wymieniać cechy z klucza odpowiedzi.
Teraz popytałem chatagtp, gemini i groka i powiedzieli że to słowo mimo że odnosi się do czasów obecnych, to idealnie pasuje do cech i zachowań Hektora.
Co powiecie na to? Pasuje czy nie? Czy lepiej trzymać się klucza odpowiedzi jak dobra owieczka tresowana na wyborcę i etatowca w korpo?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czat zmyśla btw.
Dzisiaj pojęcie profesjonalizmu coraz częściej przenosi się na poziom jakości wykonywanych rzeczy, lub jakość przygotowania.
Więc pierwszą rzeczą jaką należy zrobić, to zdefiniować co rozumiesz poprzez stwierdzenie