Aktywne Wpisy

OscarGoldman +2
Ello chłopaki, mam do was pytanie, czy od kręgosłupa może boleć głowa (dokładnie jak przy nadciśnieniu czyli tył głowy, czasami około uszu, a czasami góra głowy), otóż dużo czasu pracuje przy komputerze, biorę leki na nadciśnienie, ale to było takie średnie nadciśnienie coś w stylu 140/85c, puls około 70, teraz mam leciutko 120/75, puls 65. Przy wysiłku również, wiadomo troche podwyższone, ale zaraz się normuje jak np: skończę biegać, czy po rowerze.

adamsowaanon +39
Ludzie młodzi chcą mieć wszystko na już bez lat odkładania, reinwestowania,
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3

#nauka
#homer
#troja
#polski
Kiedyś w szkole 20 lat temu powiedziałem ze Hektor był profesjonalny. Nauczycielka mnie wysmiała przy całej klasie, mówiąc że to słowo kompletnie nie pasuje do niego. I zaczęła wymieniać cechy z klucza odpowiedzi.
Teraz popytałem chatagtp, gemini i groka i powiedzieli że to słowo mimo że odnosi się do czasów obecnych, to idealnie pasuje do cech i zachowań Hektora.
Co powiecie na to? Pasuje czy nie? Czy lepiej trzymać się klucza odpowiedzi jak dobra owieczka tresowana na wyborcę i etatowca w korpo?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czat zmyśla btw.
Dzisiaj pojęcie profesjonalizmu coraz częściej przenosi się na poziom jakości wykonywanych rzeczy, lub jakość przygotowania.
Więc pierwszą rzeczą jaką należy zrobić, to zdefiniować co rozumiesz poprzez stwierdzenie