Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy z równowagą w rodzicielstwie
Odnośnie ostatniego wpisu który był na głównej, że chłop nie ma na nic czasu bo żona musi odpoczywać. Ja mam dokładnie tak samo. Wracam z pracy i nawet obiad muszę jeść z dzieckiem na kolanach. Jeden talerz mój drugi dziecka i jeszcze je karmić. A żona? Leży w łóżku i gra na telefonie. Kanapa ma aż dołek w miejscu gdzie ona się wyleguje. Telefon jej się zepsuł z przegrzania i zużycia akumulatora bo non stop grała w gry. Jak sprawdziłem jakie ma levely to ja przy obecnym czasie dla siebie bym musiał 5 lat to nadrabiać. Mamy 2 dzieci, jedno ma rok i stwierdziła że się nie wysypia i żebym to ja spał z młodą, no ok. Byście wiedzieli jej minę jak skumala że starszy też ma noce że nie śpi 2h albo zasypia o 23 i wtedy nie może sobie pograć. Chciała wrócić do młodej ale powiedziałem że wolę z młodą spać. Otóż problemem nie są dzieci, tylko te feministyczne księżniczki. Ja jestem za tym żeby takim ludziom zakładać w telefonie blokadę rodzicielską, czyli zero gierek zero fejsbuczka itp. a czas poświęcać dzieciom i ogarniać dom. Bo tylko ja ogarniam ten p--------k z dzieckiem na rękach. #dzieci #rodzicielstwo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: chłopie takiemu czemuś to się pokazuje drzwi i każe w---------ć a nie robi z nimi dzieci XD jak wy możecie tak żyć, jak was aż tak bardzo ciśnie to sobie kupcie sztuczną cipe za 30zł i problem rozwiązany
  • Odpowiedz
@ED_HMC: ta na pewno magicznie zaczęła siedzieć w telefonie po ciąży, przedtem nie było tego problemu mimo że 99% młodych siedzi w telefonie 24/7
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
punktualny-patriota-13: Stary, nie masz problemu z dziećmi, tylko z własną żoną. I nie wiń dzieci za tę sytuację.
Mam dwoje dzieci, żona aktualnie nie pracuje, bo zdrowie nie domaga, ale w domu wszystko ogarnia, ja mogę skupić się na pracy, a zarządzam małą firmą. Bywają dni, gdzie faktycznie nie ogarnie, nie zrobi zakupów, nie zajmie się dziećmi, bo czuje się gorzej, bywa i tak, wtedy ja to robię. Ale nie ma
  • Odpowiedz