Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatnio zacząłem pisać z 40-letnią kobietą. Ja mam 25 lat i zastanawiam się, czy taka relacja byłaby odpowiednia. Nie chodzi o to, że młodsze, dwudziestoletnie dziewczyny mi się nie podobają, raczej mam wrażenie, że te młode nie są mną zainteresowane nawet jak staje na głowie. A ta kobieta natomiast wyraźnie daje mi sygnały zainteresowania. Chce się spotykać, flirtuje, wysyła odważniejsze zdjęcia i szczuje cycem z głebokim dekoltem itp. Jest bardzo atrakcyjna, zadbana i naprawdę dobrze się prezentuje.
Mnie jednak interesuje coś poważniejszego, relacja na stałe, a nie przelotna przygoda. Dobrze się dogadujemy, mamy podobne poczucie humoru i po prostu czuję między nami dobry vibe.
Martwi mnie jedynie różnica wieku. Myślę o przyszłości. Za 10 lat ona będzie miała 50 lat, a ja 35. Zastanawiam się, czy na dalszym etapie życia nie pojawią różnice w potrzebach, energii czy planach. Te myśli trochę mnie niepokoją.
Z drugiej strony jesteśmy dorosłymi ludźmi. To nie jest sytuacja, w której ktoś jest niepełnoletni. Oboje jesteśmy świadomi i dojrzali. Może więc sama liczba w metryce nie powinna mieć aż takiego znaczenia?
Prosze o powazne odowiedzi w komentarzach. Poznałem ją przez przypadek w aplikacji do pisania typu gg, ale nie chce zdradzac dokladnie. Dodam, że ona nie ma dzieci, ani nigdy nie była mężatką.
#s--s #zwiazki #rozowepaski #pytanie #kiciochpyta #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: comment_161610233961C80hHZG5nmKgpweLRD9h
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Mam dobrego kolegę, który około 10 lat temu związał się z babką starszą o 17 lat. Dzisiaj on ma 36, wciąż przeżywa końcówkę swojego prime'u, jest bardzo przystojny, a ona, mając 53 już wygląda przy nim słabo. Ratuje się zabiegami, non stop jakieś
Myślę że między teraz a za 10 lat wasze podejście do życia się zmieni i związek nie będzie już przyjemny, dlatego bądź gotowy na rozstanie, nie ciągnij dłużej niż jest to zdrowe.
Ale przez te 5-10 lat obydwoje skorzystacie
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: a od 9,5 roku nie będziecie razem
@mirko_anonim: Może jeszcze dziewica? Tyle co z klasztoru uciekła?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
- przyznaj się po prostu jesteś desperatem i nie masz szans albo masz małe powodzenie w swoim wieku i młodsze,
- takie babki dobrze o tym wiedzą i chętnie to wykorzystują. Po prostu nie ty wybrałeś ją tylko ona ciebie dla zabawy bo dosknale wie że młodzi będą chetni albo zdesperowani a starszego pod kątem materialnym się bierze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
Czyli psychiczna, bo:
1) nikt jej nie chciał bo jest
XDDDDDDDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta