Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim taka różnica bardziej sprawdza się w sytuacji gdzie to facet jest starszy. W większości przypadków kobiety starzeją się bardziej "agresywnie", u nas nie postępuje to tak szybko.

Mam dobrego kolegę, który około 10 lat temu związał się z babką starszą o 17 lat. Dzisiaj on ma 36, wciąż przeżywa końcówkę swojego prime'u, jest bardzo przystojny, a ona, mając 53 już wygląda przy nim słabo. Ratuje się zabiegami, non stop jakieś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak się dobrze dogadujecie to idź w związek, ale planuj coś na 5 - 10 lat.
Myślę że między teraz a za 10 lat wasze podejście do życia się zmieni i związek nie będzie już przyjemny, dlatego bądź gotowy na rozstanie, nie ciągnij dłużej niż jest to zdrowe.
Ale przez te 5-10 lat obydwoje skorzystacie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
przewidująca-entuzjastka-12: Tak ma znaczenie, gdy bierzesz sobie starszą bo:
- przyznaj się po prostu jesteś desperatem i nie masz szans albo masz małe powodzenie w swoim wieku i młodsze,
- takie babki dobrze o tym wiedzą i chętnie to wykorzystują. Po prostu nie ty wybrałeś ją tylko ona ciebie dla zabawy bo dosknale wie że młodzi będą chetni albo zdesperowani a starszego pod kątem materialnym się bierze

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-poszukiwacz-82:

Dodam, że ona nie ma dzieci, ani nigdy nie była mężatką

Czyli psychiczna, bo:
1) nikt jej nie chciał bo jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ma znaczenie, 15 lat to jest 5000 dni doswiadczenia wiecej , innego spojrzenia, innego wyrachowania, innego focusu na inne sprawy. Jesli jestes mlodszy uciekaj bo jestes ofiiara, jestli estes starszy korzystaj bo mloda nie wie w co gra . Mam 50 na karku i cos tam widzialem na tej planecietakze jak jestes szczypior i pogrywasz do starej lochy to nie wygrasz. Moze zadupczysz jak nigdy dotad ale to nie
  • Odpowiedz