Aktywne Wpisy

kopek +12
Planuje kupić takie cos. Rata wyjdzie z 1380zl z pełnym pakietem serwisowy i różnymi bajerami w aucie. Patrzyłem inne auto po innych salonach ale to najbardziej mi pasowało - mega wygodnie, super sie jeździło.
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
źródło: AISelect_20260326_103844_Adobe Acrobat
Pobierz
PremeditatioMalorum +304

Ja miałem się dostć do stanu Nagaland.
Cał dzien drogi. Wieczorem docierami do punktu na mapie. Szukanie noclegu. Przeważnie na posterunku w domach/chatach najważniejszej osoby w wiosce. Niestety na każdym posterunku policji kokalnej musiałem się meldować. Tlumaczyć się z pozwolenia, i dlaczego sam.
Wieczorami wertowałem 2 książki o tych rejonach. Specjaisty prof. Christofa Haimendorfa. To on jako jeden z
źródło: 002
Pobierz@sikejsikej @Max90 @donio721 @MacierzJakobiego @jakuberas @Szylkretowy @mocoloco @szarin @razorn3 @Scyzorro83 @Kremufka2137
źródło: downloadfile
PobierzZdjęcie OPa z perspektywy lokalsa
źródło: z22470535Q,Indiana-Jones-i-Swiatynia-Zaglady
Pobierzźródło: obraz
Pobierz"rupee, rupee, give rupee"
@Shadowmoses33 Masz absolutną rację. Ale jestem typem który woli zdechnąć wspinając się na Everest, niż siedzieć w piwnicy i całe życie marzyć jak to jest wchodzić na Everest. Specjalnie dla Ciebie,zdjęcie Everestu,mego autorstwa
źródło: everest
Pobierz@Shadowmoses33: a co ma się niby stać?
Wiadomo, najlepiej podróżować do Amsterdamu i kurortów w Egipcie
@j557: widziałeś kiedyś na oczy góry?
Czyli już wkrótce pojawi się zbiórka na transport zwłok do Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)