Wpis z mikrobloga

• 103
Ale to wszystko to nie był mój punk kulminacyjny. Cel mojej podrózy był znacznie, znacznie dalej.
Ja miałem się dostć do stanu Nagaland.

Cał dzien drogi. Wieczorem docierami do punktu na mapie. Szukanie noclegu. Przeważnie na posterunku w domach/chatach najważniejszej osoby w wiosce. Niestety na każdym posterunku policji kokalnej musiałem się meldować. Tlumaczyć się z pozwolenia, i dlaczego sam.
Wieczorami wertowałem 2 książki o tych rejonach. Specjaisty prof. Christofa Haimendorfa. To on jako jeden z
franekdolasu - Ale to wszystko to nie był mój punk kulminacyjny. Cel mojej podrózy by...

źródło: 002

Pobierz
  • Odpowiedz
@franekdolasu „trzeba czasem cofać kilka kilometrów aby móc się wyminąć”. Nie twierdzę, że tak nie jest, bo nigdy nawet się nie interesowałem okolicą, ale jednak w moim detektorze bullshitu zaświeciła się czerwona lampka
  • Odpowiedz
  • 26
@j557: masz absolutne prawo tak myśleć i pisać. Szanuję to. Ja tam byłem, widziałem,przeżyłem. Mam zdjęcia filmy etc. Możesz też użyć youtuba,google maps by sam pośrednio sprawdzić stan dróg. Tyle że to już 16 lat minęło.

@Shadowmoses33 Masz absolutną rację. Ale jestem typem który woli zdechnąć wspinając się na Everest, niż siedzieć w piwnicy i całe życie marzyć jak to jest wchodzić na Everest. Specjalnie dla Ciebie,zdjęcie Everestu,mego autorstwa
franekdolasu - @j557: masz absolutne prawo tak myśleć i pisać. Szanuję to. Ja tam był...

źródło: everest

Pobierz
  • Odpowiedz
Dotarłem w jedne z najbardziej tajemniczych rejonów Indii.

Czyli już wkrótce pojawi się zbiórka na transport zwłok do Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz