Aktywne Wpisy

francuskie +53
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kutmen2 +72
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.

Ja miałem się dostć do stanu Nagaland.
Cał dzien drogi. Wieczorem docierami do punktu na mapie. Szukanie noclegu. Przeważnie na posterunku w domach/chatach najważniejszej osoby w wiosce. Niestety na każdym posterunku policji kokalnej musiałem się meldować. Tlumaczyć się z pozwolenia, i dlaczego sam.
Wieczorami wertowałem 2 książki o tych rejonach. Specjaisty prof. Christofa Haimendorfa. To on jako jeden z
źródło: 002
Pobierz@sikejsikej @Max90 @donio721 @MacierzJakobiego @jakuberas @Szylkretowy @mocoloco @szarin @razorn3 @Scyzorro83 @Kremufka2137
źródło: downloadfile
PobierzZdjęcie OPa z perspektywy lokalsa
źródło: z22470535Q,Indiana-Jones-i-Swiatynia-Zaglady
Pobierzźródło: obraz
Pobierz"rupee, rupee, give rupee"
@Shadowmoses33 Masz absolutną rację. Ale jestem typem który woli zdechnąć wspinając się na Everest, niż siedzieć w piwnicy i całe życie marzyć jak to jest wchodzić na Everest. Specjalnie dla Ciebie,zdjęcie Everestu,mego autorstwa
źródło: everest
Pobierz@Shadowmoses33: a co ma się niby stać?
Wiadomo, najlepiej podróżować do Amsterdamu i kurortów w Egipcie
@j557: widziałeś kiedyś na oczy góry?
Czyli już wkrótce pojawi się zbiórka na transport zwłok do Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)