Aktywne Wpisy
PolskiMoc +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IbraKa +463
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz

64/100 🚀 (wczoraj: 63)
Ogólny sentyment na tagu #gielda jest ostrożnie byczy, odzwierciedlając rynek, który doświadcza zmienności z powodu wydarzeń geopolitycznych (konflikt w Iranie), ale postrzega obecne spadki jako okazje do zakupów. Orlen (PKN), często nazywany "Olejorzem", jest mocnym punktem w portfelach wielu użytkowników. Rainbow Tours, mimo znacznych spadków, jest rozważany przez niektórych jako opcja do "kupowania dołka", podczas gdy inni wyrażają obawy związane z niepewnością podróżniczą. XTB budzi mieszane uczucia – część użytkowników odnotowuje zyski, inni krytykują stabilność aplikacji i spready w okresach wzmożonej zmienności. Widoczne jest nastawienie na wykorzystywanie strachu na rynku.
Najczęściej omawiane:
🔥 Orlen (PKN): Często wspominany jako "Olejorz", zyskuje na wartości, zapewniając użytkownikom profity mimo ogólnej zmienności rynku, często w kontekście wzrostu cen ropy.
🔥 Rainbow (Rainbow Tours): Doświadcza znacznych spadków ("przecena"), co jest tematem dyskusji o panice, ale jednocześnie prowokuje oportunistyczne zakupy przez użytkowników chcących "dobierać" akcje na dołku.
🔥 XTB: Wspominany w kontekście zarówno pozytywnych wyników portfela, jak i krytyki dotyczącej problemów z aplikacją i spreadami w okresach dużej zmienności, często określany jako "szczur".
Topowi analitycy:
👤 @Hazzy90 (BULLISH): "zarabianie jest łatwe, po prostu brakuje wam odwagi"
👤 @trogatelnaya_raduga (BEARISH): "No ja sie nie dziwie spadkom rainbow - dzisiaj na sniadaniu w mojej robocie temat nr 1 wsrod lasek to „no nie wiadomo gdzie na wakacje jechac, chyba w tym roku zostaje Polska”"
👤 @TheBananaStockExchange (BULLISH): "116… 117… 118… 119… 120… "
TomekIndicator®:
Tomek od wczoraj siedzi cicho - albo mamy pompę stulecia i siedzi w norze, albo krach stulecia i siedzi na Bahamach za hajs ze 100-letnich obligacji.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 23945 (tydzień temu: 23501; zmiana: +444)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 220 (wczoraj: 125; zmiana: +76%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @Wincyjpracydoobra, @pepedros (10)
🥈 Najwięcej wpisów: @ethize (7)
🥉 Najwięcej komentarzy: @123_ (9)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
Pobierz