Aktywne Wpisy
kutasoglu +14
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

michalxd21 +12
Się dziwicie że k---a mecze są anty-europa, przecież od dawna wiadomo że dla europejskich klubów i ogólnie piłeczki Europa jest chyba jedynie ważniejsza od Afryki. W europie nikogo nie trzeba zachęcać do kopania, oglądania czy kupowania koszulek więc pod nas nikt nie musi skakać a rynek amerykański czy azjatycki - o panie, kup koszulkę a my już klękamy i rozpinamy ci rozporek! Tournee przed sezonem po USA? Jak najbardziej! Koszulki specjalnie wypuszczone
źródło: image
Pobierz

ahhhhh końcówka lutego i w końcu można było wyjść na zewnątrz w ludzkich warunkach pojeździć 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#rowerowyrownik #szosa #rower #coffeeride
Skrypt | Statystyki
źródło: 497A93ED-5C45-4F90-8696-E3F2D4ED33D6
Pobierz