@mirko_anonim: to tak nie działa, to rady dla samców 10/10. Ty musisz włożyć więcej wysiłku, np. podjechać porsche. Nie ma w życiu za łatwo, krzywą twarz trzeba czymś rekompensować
szczera-wygrana-0: Bo "wyjść do ludzi" nie znaczy iść do galerii i czekać aż Cię laska zagada, sorry za szczerość ale jeśli nue jesteś ponadprzeciętnie przystojny to to się nigdy nie wydarzy na pewno. Wyjść do ludzi znaczy wejść w jakieś towarzystwo, zapisac się na jakieś zajęcia itp itp gadać, poznawać i dać siebie poznać, rozwijać się tam i angażować, jednorazowe eventy albo jakieś łażenie bez celu w oczekiwaniu na nie wiadomo
@mirko_anonim: W ten sposób możesz liczyć co najwyżej, że zagada do ciebie Seba pytając czy masz problem, ew. pan żul z prośbą o pisiąt groszy, bo mu brakuje na Amarene.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Oto kraje, w których najszybciej przejdziesz od „Dzień dobry” do wspólnej kawy lub wyjścia na miasto:
1. Brazylia – Królestwo ekstrawertyzmu
Brazylijki (i Brazylijczycy) są uznawani za jednych z najbardziej otwartych ludzi na planecie. Tam dystans fizyczny i społeczny niemal
@mirko_anonim: to akurat to pomysł z gatunku debilnych.
@mirko_anonim: żeby same zagadywały to musisz wyglądać jak model, a i wtedy to jest tylko możliwe a nie pewne.
Nie pytaj skad wiem( ͡° ͜ʖ ͡°)