Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z brakiem akceptacji w związku?
Chłopak powiedział mi, że nie jestem w jego typie i gdyby mnie zobaczył na tinderze to by mnie odrzucił. Przykro mi się zrobiło. Po co mówi takie rzeczy? Żeby mi obniżyć samoocenę?

Jesteśmy ze sobą od roku i 3 miesięcy. Mówi, że nie chciał mnie urazić, miał to być komplement że nie poleciał na mój wygląd tylko na osobowość, ale dla mnie to żaden komplement. Poczułam się słabo z tym szczególnie że obiektywnie jestem ładna, nie jestem pięknością ale podobam się mężczyznom. Czy jest sens ciągnąć ten związek dalej skoro chłopak mnie nie pożąda? Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i to boli :(

#zwiazki #gorzkiezale #rozowepaski #wyglad

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Jakbym takie coś usłyszała i to po takim czasie to bym chyba odpoczęła sobie od facetów na kilka lat.

Chociaż co ja głupia piszę, sama miałam już taką sytuację związku z kimś kogo już nie kręcę
  • Odpowiedz
Mówi, że nie chciał mnie urazić, miał to być komplement że nie poleciał na mój wygląd tylko na osobowość

@mirko_anonim: Akurat to jest całkiem możliwe. Niektórzy są antyzdolni w komplementach, w tym ja. Sam byłbym zdolny palnąć coś takiego i ja mu wierzę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Szczerze? Bardziej bym stawiał, że akurat typowi włączył się autyzm niż że faktycznie mu się nie podobasz. Chciał powiedzieć, że zakochał się w Twojej osobowości a nie w cyckach i wyszło jak wyszło :P
  • Odpowiedz
Jak chcesz budować długoterminową relację na pożądaniu, czyli zaspokajaniu potrzeb jak zwierzęta, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, droga wolna, jesteś kowalem swojego losu. Tylko pamiętaj, z tej ścieżki nie ma odwrotu.
  • Odpowiedz