Wpis z mikrobloga

Na screenach wrzucanych na tagu #gielda króluje kolor zielony chociaż ostatnio dużo jest również koloru czerwonego. Mój nowo kupiony śmieciuch jest w kolorze brązowym z lekkim czerwonym elementem. Za 4 lata będę miał na nim -50% jak nie więcej straty.

Rok temu postanowiłem wyjść całkowicie z giełdy. Początkowo miałem to zrobić do wakacji. Później do końca roku...

Nie jest to takie proste... Mamy już koniec lutego a ja wciąż ok 40% portfela mam w na gpw w śmieciuchach o których pewnie nigdy nie słyszeliście(i lepiej żebyście nie słyszeli). Jedna spółka jeszcze niedawno była w upadłości (może dalej jest?), druga do tej pory nie wiem co robi i czy poza stolikiem do gry w pokera na gpw cokolwiek innego posiada? Nieważne.

W styczniu wypłaciłem z konta maklerskiego 200k i za całą tą kwotę wszedłem... w toyotę.

LapaczSpadajacychNozy - Na screenach wrzucanych na tagu #gielda króluje kolor zielony...

źródło: 20260216_102322

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Auto git, ale ten kolor.... Wszystkie tylko nie ten :P Chyba, że dla różowej. Wtedy super.

@ziomus13: dzięki za komentarz, zapamiętamy, nie będziemy takich kolorów samochodów kupować bo się jednemu z wykopków nie podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lapacz_Spadajacych_Nozy: też się napalalem na nią, wersję przedliftowa jeszcze, potem wyszła ta, ale nie mogę dojść do porozumienia, czy mi sie podoba jeszcze czy nie.
Jak z tym wygłuszeniem i wyciem o którym wszyscy marudzą? Ale na wszystkie auta już marudzą
  • Odpowiedz