Aktywne Wpisy

HoroLive +22
Nie mam siły na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodę bojlerem 50l. Miesięcznie z tego tytułu płacimy ok 350-400 zł (nie pytajcie jak, ona musi mieć wrzącą wodę). Oczywiście place ja. Zaproponowałem jej zmianę na gaz, ponieważ mamy przyłącze. Rachunki wtedy spadają 4 krotnie. Narzeczona grozi mi, że jak zrovie gaz to ona się wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja już mam dość płacenia takich rachunków, zwłaszcza że
-Melek- +18
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

https://x.com/maniaUFO/status/2024798445307826195
źródło: image
Pobierz@LZBNZ: W oryginale jest j----y balonik. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@LZBNZ: Stund. Tak na prawdę to nie wiem, to moje subiektywne wrażenie.
A pewnie jak zwykle to całkowity fejk, ktoś to zmyślił bo się k---a nudził. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Bez obróbki AI
źródło: image
Pobierzźródło: 1000012051
Pobierzźródło: MM8854_200309_27169_edited_on_white
Pobierzźródło: screen221
Pobierzźródło: temp_file3162996647620038462
Pobierzźródło: what-are-these-things-portraying-similar-carvings-found-all-v0-2e5cuzctsjub1
Pobierz