Wpis z mikrobloga

o, teraz nasz ulubiony kandydat na prezydenta obraża połowę Polski nazywając ją psycho xd niech on już skończy karierę

@sameowoce: a nasz ulubiony kibolo obraża druga połowę Polski wyzywając ich od Niemców i lewaków? niech on już skończy karierę

ojej to zostało wam robić z siebie pośmiewisko od rana do nocy wyzywając nas tutaj? Ta mi przykro

@sameowoce: pośmiewisko to zrobili z siebie prawaczki prostaczki z wypizdowia stwierdzając,
  • Odpowiedz
@applicattura: możesz kupować z półki ale negocjujesz offset, serwis i dalszą produkcję w Polsce. To nie jest sklep z rowerami, że wchodzisz i kupujesz. Wyszła niekompetencja i tyle. Pogódźcie się z tym, że Błaszczak i jego ekipa to byli durnie, co nie słuchali wojska tylko propagandystów, żeby zrobić sobie fotkę z czołgiem
  • Odpowiedz
@sameowoce: zdecydowanie nie pomyliłem i patrząc na komentarze w tym wątku (i nie tylko tym), większość użytkowników kojarzy twoją aktywność z komentarzami, które mają więcej wspólnego z połykaniem pisowskich knag, iż merytoryczną dyskusją i obrażaniem tych, którzy nie wielbią pisu.
  • Odpowiedz
@sameowoce: jak można być tak bezkrytycznie zakochanym w Pisie i nie przyjmować żadnych argumentów? Wy tam na tej psycho prawicy macie jakaś tarcze osłonowa na argumenty?
Druga sprawa, zawsze mnie śmieszy jak probujecie zdyskredytować Sikorskiego, te wszystkie wasze "asy" dyplomacji mogą jemu co najwyżej drzwi otwierać. Jeśli uważasz ze mieliśmy lepszego ministra spraw zagranicznych, to proszę podziel się tym ze mną, najlepiej kto to był i dlaczego.
  • Odpowiedz
@sameowoce: jakie wyparcie xDDDD

dzień w dzień ujadasz w imię partii pis, obrażając przy tym innych. Ja przynajmniej się nie wstydzę przyznać, że pluje regularnie na takie miernoty jak ty. Próbowałem wchodzić w dyskusję z partyjniakami twojego pokroju, ale nie warto i już dawno sobie odpuściłem, nie jestem masochistą. Już lepiej ostrzegać innych
  • Odpowiedz
@sameowoce: zwracam honor. Dzień w dzień ujadasz tylko w imię partii. Obrażasz niepisowców znacznie mniej regularnie w porównaniu do innych pisowkich bojówkarzy na tym portalu. https://wykop.pl/wpis/84978141/polityka-nie-trzeba-sie-nawet-specjalnie-polityka-
Nie chce mi się szukać dalej.
@sameowoce +3
#polityka nie trzeba się nawet specjalnie polityką interesować, wystarczy otworzyć wykop i o co płaczą trolle- to jest wiadomo dla Polski najlepsze.
Jak inaczej wytłumaczyć nienaturalną ilość spamu i pieniactwa z tylko jednym kierunkiem politycznym? Jakoś pisowskich wykopów po tysiąc z płomieniem i obstawienia pierwszych stron
  • Odpowiedz