Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +2

radzioso532 +14
Dlaczego zwierzęta nie mają świadomości, że kiedyś umrą a tylko ludzie to wiedzą?
To fascynujące pytanie, które dotyka samej istoty tego, co czyni nas ludźmi. Krótka odpowiedź brzmi: zwierzęta żyją w "wiecznym teraz", podczas gdy ludzki mózg wyewoluował tak, by symulować odległą przyszłość.
Oto główne powody, dla których nauka uważa, że zwierzęta nie mają koncepcji własnej śmiertelności:
To fascynujące pytanie, które dotyka samej istoty tego, co czyni nas ludźmi. Krótka odpowiedź brzmi: zwierzęta żyją w "wiecznym teraz", podczas gdy ludzki mózg wyewoluował tak, by symulować odległą przyszłość.
Oto główne powody, dla których nauka uważa, że zwierzęta nie mają koncepcji własnej śmiertelności:

![Ostatnie Pentium czyli podkręcamy MMX 233 MHz [TOWARY MODNE 307]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/98ee21b5a57fe31ef103527c64f24012b1c819f9caecf68796df4a9cddbcd327,q80.jpg)
źródło: 1000037001
Pobierz@KOLEGAMAMY: aha czyli lepiej zapłacić 6% i już od razu koreańcy wybrali gdzie mamy te pieniądze wydać?
@sameowoce: a nasz ulubiony kibolo obraża druga połowę Polski wyzywając ich od Niemców i lewaków? niech on już skończy karierę
@sameowoce: pośmiewisko to zrobili z siebie prawaczki prostaczki z wypizdowia stwierdzając,
Druga sprawa, zawsze mnie śmieszy jak probujecie zdyskredytować Sikorskiego, te wszystkie wasze "asy" dyplomacji mogą jemu co najwyżej drzwi otwierać. Jeśli uważasz ze mieliśmy lepszego ministra spraw zagranicznych, to proszę podziel się tym ze mną, najlepiej kto to był i dlaczego.
Bardzo prosto, PIs ratuje Polskę, tak jak juz wiele razy Polacy "ratowali" RP XDDD
źródło: polska polityka
Pobierz@weakar: brak rozumu i godności człowieka
dzień w dzień ujadasz w imię partii pis, obrażając przy tym innych. Ja przynajmniej się nie wstydzę przyznać, że pluje regularnie na takie miernoty jak ty. Próbowałem wchodzić w dyskusję z partyjniakami twojego pokroju, ale nie warto i już dawno sobie odpuściłem, nie jestem masochistą. Już lepiej ostrzegać innych
Nie chce mi się szukać dalej.
Jak inaczej wytłumaczyć nienaturalną ilość spamu i pieniactwa z tylko jednym kierunkiem politycznym? Jakoś pisowskich wykopów po tysiąc z płomieniem i obstawienia pierwszych stron