Wpis z mikrobloga

✨️ Krytyka weselnych tradycji
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski

Zainspirował mnie ostatni wpis na mikro.

Czy was też odczuwacie pewnego rodzaju cringe jak myślicie o tej całej szopce weselnej?
Wydane kilkanaście tysięcy złoty, na dosłownie 8 h zabawy, wyścig czy zaprosić 30 czy 300 gości, żeby lepiej wyglądało na zdjęciu z drona na IG. Zapraszanie rodziny, z którą ostatni raz kontakt się miało 20 lat temu.
Gry weselne, jak byłeś na 3 weselach w roku to mógłbyś juz sam prowadzić te "viralowe" zabawy dla młodych kawalerów
Poczucie "mój wystrój, sukienka czy craftowe lody to coś czego nikt wcześniej nie doświadczył", tymczasem to Ctrl+C i Ctrl+V.
i żebyście nie zrozumieli mnie żle xD wesela są spoko (każdy niech sobie robi co lubi), ale przepych jaki powstaje przy całej aranżacji jest totalnie przepłacony, przeszacowany. Cała aranżacja skupia się wokół panny młodej, 3x sukienki na zmianę, facet zostaję spłaszczony do roli kolesia w garniaku.
Ostatecznie na najdroższej imprezie w życiu, ty jako organizator nie powinieneś pić, bo nie wypada xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Krytyka weselnych tradycji Ⓘ
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele...

źródło: 535bea19baed39a8d4a18baa74a10fca27f2e984315b9362400351e9d77931cf

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach