Aktywne Wpisy

brzusio +140

SaintWykopek +28
Mam 27 lat i po raz drugi podchodzę do nauki jazdy. Nie należę do osób, które dobrze radzą sobie ze stresem, ale tym razem muszę zrobić to prawko. W skrócie – dziadkowie są już starsi i czasami trzeba ich gdzieś zawieźć.
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
Pobierz

Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
U nas masz dosłownie co parę minut zjazd lub stację i za darmo korzystasz z czystych toalet.
U takiego Niemca zdarza się, że jadę na ciśnieniu ze szczochem pół godziny i nie ma k---a gdzie zjechać XD
A jak już się coś znajdzie to albo syf jak c--j albo pełno jakichś arabusow ze upewniasz się czy wziąłeś ze sobą gaz.
Nie wspominając że musisz zapłacić eurasa żeby przejść przez bramkę do kibla XD
W zeszłym roku we Włoszech to w ogóle spotkałem się z kiblem, gdzie wchodzisz do kabiny a tam tylko dziura w podłodze XDDD
Dorastałem w takich czasach, że pamiętam jak wszyscy hejtowali stan polskich dróg i kręciło się z tego beke, ale po przygotowaniach do EURO chyba na prawdę jesteśmy w TOP #europa jeśli chodzi o całą infrastrukturę drogową
źródło: image_picker_6767F5EC-D85F-4C90-90B1-61D97DC471A4-45287-0000111E3901E778
Pobierz@Bartekgkw: Ostatnio jak bylem to bylo to 0,25E (zwracane jak cos kupiles na stacji)
źródło: 9cb6851230_nie_zesraj_sie_
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Bartekgkw: Już za to zapłaciłeś, ewentualnie twoi rodzice
Jak Niemcy mieli nowe i pachnące kible na autostradach to w Polsce połowa mieszkańców chodziła do latryny (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Notes: w sensie że jak raz wybudujesz takiego MOPa to już to nie wolno ruszyć jak piramidy w Egipcie? XD
W takich Niemczech pod koniec lat 90. zaczęto masową prywatyzację MOP-ów, która doprowadziła do tego, że dzisiaj 90% z nich jest w rękach jednej firmy Tank & Rast, która jest w rękach wszelkiego rodzaju funduszy inwestycyjnych z całego świata, od Niemiec przez Kanadę po Abu Dhabi
Tee darmowe które preferują śmierdzący kuweciarze z Europy wschodniej (w tym Polski) wyglądają tak a nie inaczej dzięki ich użytkownikom (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Politycy mówią że nie możemy dopuścić żeby nasze miasta tak wyglądały jak na zachodzie, ale moim zdaniem to my nie możemy dopuścić żeby drogi do tych miast tak wyglądały. Miasto to pół biedy, bo najwyżej nie pójdziesz do jakiejś dzielnicy, ale