Aktywne Wpisy

MonazoPL +78
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
planarize +112

https://wykop.pl/link/7887121/7-manipulacji-stanowskiego-podrecznik-malego-socjotechnika
#stanowski #kanalzero #rosja #ukraina #bekazprawakow #polskieonuce
7 MANIPULACJI Stanowskiego - Podręcznik małego socjotechnika
źródło: bandicam 2026-02-10 22-05-17-360
PobierzChciałbym żeby świat był tak prosty jak wasze chłopskie rozumy, od razu by się spokojniej żyło w Brighton
NIE PRZEJMUJE SIĘ TYM
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE
@RomanKarburator: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
PobierzI to usprawiedliwia kłamstwa zakolaka xD
Czyli to tak się skończyła "nowa jakość mediów" w wykonaniu ich bożka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 17708084642558853346573229860787
Pobierz@ifnot: A co nieprawdziwego powiedział w nagraniu? Odniesiesz się do materiału, czy też "xD" to jedyne na co cię stać?
Gość punktuje zakolaka za manipulacje.
Ty piszesz "xD"
Ja pytam: co jest nie tak ze wskazaniem manipulacji
Ty: "przyznaj, że materiał Stanowskiego nie jest
@bol_konia_christiana: nic nie jest nie tak, jestem za wskazywaniem manipulacji, ale ten gość sam manipuluje.
Syndrom Oblężonej Twierdzy
Gosc mówi, że Zakolak zapomnial, ze jego material z kamratami mial duzo negatywnych komentarzy i reakcji. HOLA HOLA a czemu Ty mi tu mieszasz material z kamratami, skoro rozmawiamy o materiale, w ktorym Stanowski odpowiada na hejt za material o rosji? Aaaa bo kamraci maja bardzo
@Tumurochir: ta ta chłopskie rozumy, statystyka dla was to chłopski rozum, brawo
źródło: bandicam 2026-02-11 20-16-07-345
Pobierz