Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +52
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

źródło: bandicam 2026-02-10 22-05-17-360
PobierzChciałbym żeby świat był tak prosty jak wasze chłopskie rozumy, od razu by się spokojniej żyło w Brighton
NIE PRZEJMUJE SIĘ TYM
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE SIĘ
NIE PRZEJMUJE
@RomanKarburator: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
PobierzI to usprawiedliwia kłamstwa zakolaka xD
Czyli to tak się skończyła "nowa jakość mediów" w wykonaniu ich bożka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 17708084642558853346573229860787
Pobierz@ifnot: A co nieprawdziwego powiedział w nagraniu? Odniesiesz się do materiału, czy też "xD" to jedyne na co cię stać?
Gość punktuje zakolaka za manipulacje.
Ty piszesz "xD"
Ja pytam: co jest nie tak ze wskazaniem manipulacji
Ty: "przyznaj, że materiał Stanowskiego nie jest
@bol_konia_christiana: nic nie jest nie tak, jestem za wskazywaniem manipulacji, ale ten gość sam manipuluje.
Syndrom Oblężonej Twierdzy
Gosc mówi, że Zakolak zapomnial, ze jego material z kamratami mial duzo negatywnych komentarzy i reakcji. HOLA HOLA a czemu Ty mi tu mieszasz material z kamratami, skoro rozmawiamy o materiale, w ktorym Stanowski odpowiada na hejt za material o rosji? Aaaa bo kamraci maja bardzo
@Tumurochir: ta ta chłopskie rozumy, statystyka dla was to chłopski rozum, brawo
źródło: bandicam 2026-02-11 20-16-07-345
Pobierz