Wpis z mikrobloga

• 74
@alfaiomega2: O, czyli jednak narracja o silniczkach, bo jakiś anon sobie subiektywnie typa krytykującego także PO wstawił na grafikę z Giertychem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym żeby świat był tak prosty jak wasze chłopskie rozumy, od razu by się spokojniej żyło w Brighton
  • Odpowiedz
  • 15
Oho, Mariuszki zakopują i piszą, że TVN też kłamie

I to usprawiedliwia kłamstwa zakolaka xD

Czyli to tak się skończyła "nowa jakość mediów" w wykonaniu ich bożka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tumurochir: to słaby argument z tą emigracją. Nie powielaj też głupot. To obraża wielu porządnych ludzi. Ja też żyje po za Polską i jakoś patologicznych poglądów i myślenia nie mam. To bez znaczenia skąd ktoś jest i czy wyemigrował. Najwięcej wrzeszczą nieudacznicy bo liczą na coś za darmo - stąd wynika ta ślepa nienawiść do wszystkich i ten „patriotyzm”
  • Odpowiedz
@bol_konia_christiana: trzeba by zacząć od tego, że materiał Stanowskiego NIE jest pro rosyjski. Dopóki tego nie przyznasz nie ma o czym dalej rozmawiać, a jeśli wg Ciebie jest, to daj przykłady co takiego jest tam pro rosyjskiego albo co jest propaganda rosyjska w jego materiale?
  • Odpowiedz
@ifnot: Ale rolka tego typa NIE JEST o prorosyjskosci materiału Stanowskiego, ale o MANIPULACJACH, jakie zastosował Stanowski broniąc się przed krytyką.
Gość punktuje zakolaka za manipulacje.
Ty piszesz "xD"
Ja pytam: co jest nie tak ze wskazaniem manipulacji
Ty: "przyznaj, że materiał Stanowskiego nie jest
  • Odpowiedz
Ja pytam: co jest nie tak ze wskazaniem manipulacji

@bol_konia_christiana: nic nie jest nie tak, jestem za wskazywaniem manipulacji, ale ten gość sam manipuluje.

Syndrom Oblężonej Twierdzy
Gosc mówi, że Zakolak zapomnial, ze jego material z kamratami mial duzo negatywnych komentarzy i reakcji. HOLA HOLA a czemu Ty mi tu mieszasz material z kamratami, skoro rozmawiamy o materiale, w ktorym Stanowski odpowiada na hejt za material o rosji? Aaaa bo kamraci maja bardzo
ifnot - >Ja pytam: co jest nie tak ze wskazaniem manipulacji

@bolkoniachristiana: ni...
  • Odpowiedz