vZGLSjkzfn vZGLSjkzfn 10 godz. i 9 min temu via Wykop 3 + @KijwSzprychy: bandyda intelektualny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mokkorichan Mokkorichan 10 godz. i 7 min temu via Wykop 6 + Kelkuz...bezrobotny który broni bogoli...no jak każdy wolnościowiec.
Neosarmata Neosarmata 10 godz. i 2 min temu via Wykop 0 + @KijwSzprychy: Swój na swojego trafił, czekam na debatę
fredikamionkagminaburzenin fredikamionkagminaburzenin 9 godz. i 54 min temu via Wykop 2 + @KijwSzprychy: spotkał swój swego, ja myslalem ze doktorek to jest ancymon ale ten rajtuz to niezly patus XD
tubkas12 tubkas12 9 godz. i 53 min temu via Wykop 0 + @KijwSzprychy: ja już się gubię w tym uniwersum, zatrzymałem się na tym jak kelthuz gadał że lubi napierałe
FilipWladyslaw FilipWladyslaw 9 godz. i 50 min temu via Wykop 1 + Napierała to komunizująca skrajna lewica, więc złość tego pana uzasadniona
rgshhshdu-ffhh rgshhshdu-ffhh 9 godz. i 46 min temu via Wykop 9 + @KijwSzprychy: two r'tards fighting
czerwony9999 czerwony9999 9 godz. i 5 min temu via Wykop 0 + @KijwSzprychy: Kelthuz może za bardzo się unosi ale napierała dużo p------i bez fact-checkingu więc dobrze mu tak
czerwony9999 czerwony9999 7 godz. i 39 min temu via Wykop 0 + @Mokkorichan: bezrobotny jest? nie sądzę bo by raczej żona z nim nie była znając życie xd
nienawidzesmalcu nienawidzesmalcu 6 godz. i 50 min temu via Wykop 0 + @czerwony9999: Dlaczego miałaby nie być? Jest radiologiem, z głodu nie umrze.
czerwony9999 czerwony9999 5 godz. i 58 min temu via Wykop 0 + @nienawidzesmalcu: bądźmy szczerzy - która kobieta wytrzyma długo z gościem który nie pracuje tylko się obija xd musiałby być bad-boyem a Kelthuz raczej bad-boyem nie jest
nienawidzesmalcu nienawidzesmalcu 5 godz. i 37 min temu via Wykop 1 + @czerwony9999: No właśnie ona wytrzymała.
czerwony9999 czerwony9999 4 godz. i 44 min temu via Wykop 0 + @nienawidzesmalcu: a to już ma prace Kelthuz?
https://streamable.com/uzrxbd
#napierala