Aktywne Wpisy

smutny_kojot +197
Robercik wczoraj tylko jedna bramka dla Barcelony, za to Anka błyszczy i promienieje realizując własne cele
#p0lka #logikarozowychpaskow #lewandowski #lewandowska #mecz
#p0lka #logikarozowychpaskow #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: 20260208_112006
Pobierz
Jagoo +51
W końcu skończyłam obraz, który miał wyjść poza moje utarte schematy w tematyce psychodelicznej. Bardzo dużo zabawy miałam z tworzeniem rafy koralowej, było to coś zupełnie innego dla mnie. A najwięcej przysporzyły mi rybki, o dziwo!
Akryl na płycie pilśniowej, markery uv, 120x80cm, dostępny!
A namalowałam coś innego bo kiedyś jeden Mirek zasugerował, że się zapętliłam w tematyce obrazów. Siadło mi to.na głowę więc dlatego namalowałam coś nowego.
#jagooart #
Akryl na płycie pilśniowej, markery uv, 120x80cm, dostępny!
A namalowałam coś innego bo kiedyś jeden Mirek zasugerował, że się zapętliłam w tematyce obrazów. Siadło mi to.na głowę więc dlatego namalowałam coś nowego.
#jagooart #
źródło: 1000047882
Pobierz

źródło: obraz
PobierzI co? Stalo sie mu cos? Dopiero Trump go zlikwidował kiedy Epstein chciał isc na wspólprace.
Nie wiem. Przeciez cale prawactwo darlo morde od 2019 ze został zlikwidowany w wiezieniu XD
@UberWygryw: xD
@mr_hardy: po co? ludzie się dowiedzieli i co się stało? tu pasuje ten mem "nie boi się pan, że ludzie się dowiedzą? no pan się dowiedział i co? xd
To Trump był prezydentem w 2019 roku. Doucz sie.
@UberWygryw: :DDD
Nie pogrążaj się już
@UberWygryw: ten sam trump który był jego najlepszym przyjacielem i wspólnie z nim gwałcił dzieci? XD
źródło: you-sure-about-that-i-think-you-should-leave-with-tim-robinson
PobierzChryste, co za idioci. Po co Trumpowi zeznający w prokuraturze Epstein skoro razem gwlacili
źródło: IMG_4471
Pobierz@UberWygryw: Co? Przecież na Trumpa tam nic nie ma a poza tym Epstein siedzi w Izraelu