Wpis z mikrobloga

@Nanuno: nie ma bardziej odklejonej grupy jak mariusze z Brighton, które ledwo zdawały z klasy do klasy a swoją polityczną wiedzę, czerpią z rolek Berkowicza. Z lewakami mam tyle wspólnego co ty z rozsądnym konserwatyzmem. I tak - tak komentuje gołe baby, że aż wyraziłem swoje zdegustowanie tym zdjęciem, no ale za głupiutki jesteś by rozumieć co widzisz i czytasz, co już wcześniej udowodniłeś.
@flinciarz powiedziałem ci już żalosny
  • Odpowiedz
  • 0
@music_has_the_right_to_children: Już raz ci powiedziałem i powtórzę - przestań się błaźnić! Idź tam sobie strzep kitę do gołej baby z wykopu. Tekst z Mariuszami z Brighton już dawno się przejadł, ale jak się ma ujemne IQ to właśnie takie prymitywne teksty mogą cie bawić. Jeszcze typowy fikołek leminga z wykopu, który udaje, że nie jest lewakiem. Normalnie spełniłeś wszystkie punkty w bingo.
  • Odpowiedz
@Nanuno: widzisz, a propos bingo - dlatego właśnie jesteś klasycznym słuchaczem Kanału Zero - każdy kto nie zgadza się z tobą w 100% jest lewakiem. Mam całkiem prawicowe poglądy gospodarcze, ale czego oczekiwać od owieczek, które nasłuchają się propogandy i potem Trzaskowskiego czyli vicepremiera centroprawicowej partii, posiadającego od lat tę samą żonę i dzieci nazywają lewakiem. Pojmowanie świata na poziomie dzieci z przedszkola :)
Ps. Uwielbiam teksty o IQ z
  • Odpowiedz