Aktywne Wpisy

trevoz +25
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

gr0m1t +436
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatni materiał tu się pojawił że gość musiał przejechać 500km na autostradzie w eskorcie policji żeby auto mu wyhamowało.
@Uuroboros: Robi się rampy ratunkowe, choć głównie w górskich rejonach.
źródło: lMAk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy83NWJmMTA3NWMzNTE0YTIyZDMzNmVmNTcxZGM5ZjNiMS5qcGeSlQPNAhDNBb7NCC3NBJmTBc0JYM0E7N4AAqEwB6ExBA
Pobierz@Uuroboros: XD odciecie paliwa, genialne. Zakręcasz kurek i pyk 40 ton staje w miejscu
1. Wcisnąć sprzeglo - odcina silnik od napędu
2. Zredukować na niższy bieg, hamować silnikiem i wtedy też silnik nie pobiera że tak powiem prądu, benzyny.
Bo wydawało mi się ze to nie jest tylko problem wtedy hamulców.
U mnie w dupowozie jak redukuję na jedynkę to muszę mieć już wytraconą znacznie prędkość inaczej nie chce wejść a jakoś nigdy nie próbowałem np przy 100-150 zredukować nagle na 4 i też nie wiem czy skrzynia na to pozwalałaby.
@Uuroboros: Dopływ paliwa nie jest przypadkiem odcinany przy hamowaniu silnikiem?