Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
czerstwy_swierszcz +311
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tytuł:
Miłość w wielkim mieścieAutor:
Sang Young ParkGatunek:
literatura pięknaOcena: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆
ISBN:
9788367034463Tłumacz:
Marta NiewiadomskaWydawnictwo:
TajfunyLiczba stron:
216Przeczytałam już kilka książek z Tajfunów, pierwszy raz trafił mi się taki ulepek. (wolę takie określenie, niż gniot ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Może nie jestem specjalistką literatury queerowej, ale po prostu mi się nie podobało. Autor porusza tematy homoseksualizmu, aborcji, chorób przenoszonych drogą płciową, na tle życia w Korei.
I ciężko mi stwierdzić, co za tym tak naprawdę idzie. Przeczytałam pamiętnik geja i nie potrafię wysnuć z tego żadnych refleksji. Fabuła też mnie nie porwała - nuda. Krótka książka, a ledwo ją wymęczyłam.
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #literaturapieknabookmeter
źródło: 1266638-352x500
Pobierz@Wredna_pomarancza: no nie wiem, może na przeczytanie jakichś dobrych książek? ¯\(ツ)/¯
Nadal jednak nie rozumiem, skąd ta troska o cudze spędzanie czasu, serio. Nie wszystko w życiu będzie produktywne. Ja z
#tatuaze #tatuazboners #heheszki #humorobrazkowy