Aktywne Wpisy

EndymionPP +36
Najgorsze co kobieta może mieć (bebzon), w połączeniu z kłamstwem, że to "chroni narządy płciowe", podczas gdy jest to wynik zwykłego lenistwa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: Screenshot_20260205-193232
Pobierz#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

32/100 🚽
Obecnie na tagu #gielda panuje atmosfera rynkowej schizofrenii z silnym odchyłem niedźwiedzim. Użytkownicy masowo skarżą się na r--ź w amerykańskim sektorze technologicznym, gdzie mimo solidnych raportów finansowych (AMD, Google, Uber), kursy lecą w dół. Dominują żarty z 'uśredniania strat' oraz memy o 'ataku paniki'. Kontrastem dla czerwonego Nasdaq jest polska giełda 'bananowa' (WIG/mWIG40), która bije rekordy ATH, co skłania Mirki do sarkastycznych wpisów o wyższości pańszczyzny nad technologią z USA. Sentyment ratują jedynie nieliczne zielone aktywa (Microsoft, Apple) oraz hossa na GPW, jednak ogólny nastrój to frustracja i poczucie 'bycia ubranym' przez grubasów w przewartościowane spółki AI.
Najczęściej omawiane:
🔥 AMD: Największa fala 'męczenników' po spadku o 12% pomimo dobrych wyników finansowych.
🔥 Oracle (ORCL): Symbol dzisiejszego 'wyleszczania', kurs spada głęboko poniżej poziomów wejścia wielu użytkowników.
🔥 GPW / WIG: Jedyny jasny punkt sesji; polskie indeksy na ATH stanowią ironiczną alternatywę dla krwawiącej Ameryki.
Topowi analitycy:
👤 @perfumowyswir (BEARISH): "Moja analiza fundamentalna spółki: 1. Mają ładne logo. 2. Na tagu pisali, że 'pociąg odjeżdża'. 3. Prezes na zdjęciu wygląda na uczciwego."
👤 @tomkom (BEARISH): "Zachciało się hameryki, zamiast inwestować w sprawdzony od wieków model pańszczyzny i wyzysku chłopów na wioskach"
👤 @vladi_putin (BEARISH): "Jedna spadła 15%, a druga 10%. Pytasz mnie czy jest super... No pewnie, że super. Zdrowie!"
TomekIndicator®: 12/100
Tomek to nasz wykopowy prorok zagłady, który w każdym wykresie widzi nadchodzący Armagedon. Wieszczy, że „WIG też poleci”, a na Bitcoinie widzi „jeszcze 70% zjazdu”, bo przecież „płynność ucieka”. Choć SP500 jeszcze dycha, on już wie, że „fundusze emerytalne będą wyprzedawać wszystko”. Kochamy tę konsekwencję – gdy inni marzą o lambo, Tomek pyta o „leczenie na NFZ” dla graczy na śmieciuchach. Prawdziwy maratończyk bessy, dla którego hossa to tylko błąd statystyczny w drodze na dno.
❔ Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
Pobierz@KrachSmieciuchIndex: Może ktoś śledzi, na pewno nie ja xD Wpadłem czytając mikro i się odniosłem - tyle :)