Aktywne Wpisy

jmuhha +6
Nowa realizacja
źródło: 1000029335
Pobierz
BassGru +5
Napiszę bo jestem zbulwersowany.
Jeden mirek zapytał o lornetkę do obserwacji nieba, a @mike-78 zaczął udzielać się w wątku i napisał, że jak coś to on ma w piwnicy teleskop nieużywany i może go popchnąć.
https://wykop.pl/wpis/86821299/panowie-i-panie-jak-lornete-wybrac-na-poczatek-obs
I ja rozumiem, ze wykop to nie jest astro giełda, ale po co moderacja usunęła posty gościa, gdzie pisał, że przez lornetkę 8x42, której zakup był rozważany w wątku, zrobił smartfonem fotkę i widać było fazę
Jeden mirek zapytał o lornetkę do obserwacji nieba, a @mike-78 zaczął udzielać się w wątku i napisał, że jak coś to on ma w piwnicy teleskop nieużywany i może go popchnąć.
https://wykop.pl/wpis/86821299/panowie-i-panie-jak-lornete-wybrac-na-poczatek-obs
I ja rozumiem, ze wykop to nie jest astro giełda, ale po co moderacja usunęła posty gościa, gdzie pisał, że przez lornetkę 8x42, której zakup był rozważany w wątku, zrobił smartfonem fotkę i widać było fazę

źródło: image
Pobierz@MegaKox: beka, to jak widziałem wpisy miesiąc temu, że bitcoin ostatni raz jest do kupienia poniżej 90k xD
@MegaKox: ogólnie w ten sposób kiedyś swoje zarobiłem. Na zasadzie robienia przeciwnie jak radzą wykopki
Jak wszyscy piszą by kupować, że rośnie, że przyszłość = najgorszy moment na zakupy.
Jak spada, ludzie spamują memami = najlepszy moment
@Atreyu: To pewnie masz już 5 lambo pod domem? xD
źródło: image
PobierzWrzucałem pod tag ze trzy lata temu. A mieć za darmo auto, a nie mieć, to jednak różnica
'23-'24 to było ponad 100% na plusie. Teraz też zbliża się dobry moment na zakupy
@Atreyu: Najpierw piszesz, że wystarczy robić odwrotnie do wykopków i można kupić lambo, a potem mówisz, że kilka lat temu kupiłeś punto ( ಠ_ಠ)
@Atreyu: Brawo, to teraz czas na naukę czytania ze zrozumieniem, a potem pisania spójnych wypowiedzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja dokupie btc za 75 i potem za 60, dolara wywalam wuj z tym pomarańczowym idiotą
Dało mi to jednak do myślenia i nauczyło cierpliwości oraz skłoniło do nauki. Bitcoina kupowałem przy średniej 30-35k usd... kapitał już odzyskałem z