Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Pobierz@MegaKox: beka, to jak widziałem wpisy miesiąc temu, że bitcoin ostatni raz jest do kupienia poniżej 90k xD
@MegaKox: ogólnie w ten sposób kiedyś swoje zarobiłem. Na zasadzie robienia przeciwnie jak radzą wykopki
Jak wszyscy piszą by kupować, że rośnie, że przyszłość = najgorszy moment na zakupy.
Jak spada, ludzie spamują memami = najlepszy moment
@Atreyu: To pewnie masz już 5 lambo pod domem? xD
PobierzWrzucałem pod tag ze trzy lata temu. A mieć za darmo auto, a nie mieć, to jednak różnica
'23-'24 to było ponad 100% na plusie. Teraz też zbliża się dobry moment na zakupy
@Atreyu: Najpierw piszesz, że wystarczy robić odwrotnie do wykopków i można kupić lambo, a potem mówisz, że kilka lat temu kupiłeś punto ( ಠ_ಠ)
@Atreyu: Brawo, to teraz czas na naukę czytania ze zrozumieniem, a potem pisania spójnych wypowiedzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja dokupie btc za 75 i potem za 60, dolara wywalam wuj z tym pomarańczowym idiotą
Dało mi to jednak do myślenia i nauczyło cierpliwości oraz skłoniło do nauki. Bitcoina kupowałem przy średniej 30-35k usd... kapitał już odzyskałem z