Aktywne Wpisy

niebadzogrem +23
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

#stalowawola #nieruchomosci #mieszkania
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A

źródło: image
Pobierz@MegaKox: beka, to jak widziałem wpisy miesiąc temu, że bitcoin ostatni raz jest do kupienia poniżej 90k xD
@MegaKox: ogólnie w ten sposób kiedyś swoje zarobiłem. Na zasadzie robienia przeciwnie jak radzą wykopki
Jak wszyscy piszą by kupować, że rośnie, że przyszłość = najgorszy moment na zakupy.
Jak spada, ludzie spamują memami = najlepszy moment
@Atreyu: To pewnie masz już 5 lambo pod domem? xD
źródło: image
PobierzWrzucałem pod tag ze trzy lata temu. A mieć za darmo auto, a nie mieć, to jednak różnica
'23-'24 to było ponad 100% na plusie. Teraz też zbliża się dobry moment na zakupy
@Atreyu: Najpierw piszesz, że wystarczy robić odwrotnie do wykopków i można kupić lambo, a potem mówisz, że kilka lat temu kupiłeś punto ( ಠ_ಠ)
@Atreyu: Brawo, to teraz czas na naukę czytania ze zrozumieniem, a potem pisania spójnych wypowiedzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja dokupie btc za 75 i potem za 60, dolara wywalam wuj z tym pomarańczowym idiotą
Dało mi to jednak do myślenia i nauczyło cierpliwości oraz skłoniło do nauki. Bitcoina kupowałem przy średniej 30-35k usd... kapitał już odzyskałem z