Aktywne Wpisy

thorgoth +86
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +60
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

I jak narazie jest rewelacja, zjem i normalnie trawie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Doktor_Proton: Właśnie wiem, że może być dużo przyczyn. Najbardziej boje się jakiegoś raka xd
Co do badań to tak: jeżeli chodzi o wątrobę to próby wątrobowe i usg, na pierwszym badaniu ALT było prawie na granicy (chyba 39 przy normie 40) i przekroczona bilirubina (dwa jej rodzaje). Reszta parametrów było w środku normy. Przy następnych badaniu ALT trochę spadło, bo ogarnąłem michę (ok. 35). Lekarz stwierdził, że mam
@mirko_anonim: Możesz. Nawet dosyć częste, a średnio diagnozowalne. Zawsze możesz spróbować bezglutenowej przez jakiś czas i zobaczyć czy coś to daje.
Możesz diagnozować dalej, na pewno nie zaszkodzi, ale szedł bym w kierunku pilnowania michy. Sam powiedziałeś, że praktycznie zawsze występuję to po obfitych posiłkach.
Spróbuj dietę pudełkową przez np. 2 tygodnie, najlepiej sportowa, gdzie jest więcej białka niż tłuszczu, 5 posiłków. Np 2200-2500 kcal.
Pobierz prebiotyki i maślan sodu, pomyśl też o regeneracji wątroby (dobry suplement to ostrovit liver aid)
Łupież też może wynikać z zaburzenia
zdolny-strażnik-40: xDDDD
No co mam więcej powiedzieć. Nie wiem czy zrozumiałeś. Napisałem, że jestem trochę leń ale to nie znaczy, że nic nie robię, leżę i śmierdzę. Jestem leniem w niektórych kwestiach w życiu. Nie chce mi się np. gotować czegoś. Ale nie znaczy, że nie gotuje. Gotuje tylko proste rzeczy: owsianka, dania z jajek, dania jednogarnkowe i pieczone mięso. Np. moja żona to lubi sobie lepić jakieś pierogi, obierać