Aktywne Wpisy
Testomane9 +3
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +133

Claude Code plus nowy Opus i można pracować nawet mając grypę. Lub guza mózgu ;)
Klientom też codziennie inną bajke o AI sprzedajesz?
Tak btw coś się złego dzieje z tym modelem bo kilka tygodni temu działał lepiej. Teraz jakby zrobił się trochę glupszy
To najlepszy model jeśli masz dużo czasu na czytanie. Wolę pisać kod z Gemini i sprawdzać to z Grokiem. Nie mam skomplikowanych rzeczy do programowania.
Może dużo zależy od tego co się promptuje? Jeśli piszesz jakiś nie skomplikowany kod to każda AI
@OddajButa123: On przecież gadał o lokalnym AI w firmach, że firmy oczekują lokalnych modeli za grosze które będą robiły choj wie co.
A Opusy czy Codexy to podejście typu mamy model wyspecjalizowany w pisaniu kodu który ci napisze narzędzia które będą częścią systemu
@Bejro: Czemu nie używasz Gemini Pro? :D