Aktywne Wpisy

CalibraTeam +188
źródło: streljalu_100
Pobierz
P4ncak3 +13
#pytanie #wroclaw #a-----l
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić

źródło: 17694434700
PobierzTo, ze slup sie w nagraniu
źródło: obraz
PobierzTeraz sława jak George Floyd, lewa strona bedzie malować murale z jego podobizną.
Ciekawe czy to że go w------i ze szpitala w listopadzie za macanie pacjentów,
@zimowyporanek: Miałeś wcześniej co do tego jakiekolwiek wątpliwości?
@dfg1: Tak.
Tak łosie, tym razem na pewno będzie prawda, a ICE jest super. Pamiętajcie - wątpliwości i myślenie są lewackie!
zwyczajnie wyszedl klasyk - z jednej i drugiej strony mamy niezrownowazonych p-----w, ktorzy sami pchaja sie w klopoty i potem podczas takich konfrontacji dochodzi do niepotrzebnej tragedii.