Aktywne Wpisy

rales +325
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

Athropos +115
źródło: 1000008429
Pobierz

źródło: image
Pobierzźródło: 104651
Pobierzz fartem
Ale wracając do odpowiedzi. Rózne sa sytuacje nie raz nie dwa ktoś nowy wiecej wnosi do firmy pomimo początkowego kosztu zwiazanego choćby ze szkoleniem o którym wspomniałeś. Róznie bywa. Mam za sobą 30 lat pracy ponad...naogladałem sie różnych rzeczy
Ok, tylko niemożliwe jest to ocenić przed przyjęciem do pracy, czy przez pierwsze tygodnie czy nawet miesiące pracy. Zwykłe gdybanie więc nowy pracownik nigdy nie jest większą wartością niż bardziej doświadczony. Chyba, że mowa tu o jakiejś no skill job typu układanie towaru czy