Aktywne Wpisy

huopisko +707
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
bArrek +92
Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie

źródło: image
Pobierzźródło: 104651
Pobierzz fartem
Ale wracając do odpowiedzi. Rózne sa sytuacje nie raz nie dwa ktoś nowy wiecej wnosi do firmy pomimo początkowego kosztu zwiazanego choćby ze szkoleniem o którym wspomniałeś. Róznie bywa. Mam za sobą 30 lat pracy ponad...naogladałem sie różnych rzeczy
Ok, tylko niemożliwe jest to ocenić przed przyjęciem do pracy, czy przez pierwsze tygodnie czy nawet miesiące pracy. Zwykłe gdybanie więc nowy pracownik nigdy nie jest większą wartością niż bardziej doświadczony. Chyba, że mowa tu o jakiejś no skill job typu układanie towaru czy