mirko_anonim mirko_anonim 28.01.2026, 15:48:59 0 + ✨️ Co robić, gdy parking jest zablokowany? Ⓘ#policja #prawo #samochody #zalesie #samochodoza Co robić w takiej sytuacji?Wychodze z basenu a ktoś na parkingu zablokował moje auto.Ok. Poczekam 20 minNikt nie przyszedelDzwonie na policje Najlepsze ze przyjechali po 40 minutach a komisariat 1.3km od miejsca zdarzeniaPolicja jakie podjela kroki.Czekala razem ze mna az sie zjawi kierowca auta - czyli 35 min.Chlop dostal pouczenie ...A ja bylem 1h i 40 min w plecy.〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: digitallord💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projektPokaż spoiler
mirko_anonim mirko_anonim 28.01.2026, 21:52:19 via mirko.proBOT 1 + profesjonalny-zwycięzca-89: Od takich rzeczy nie jest straż miejska czasem? Mogłeś iść na basen i jeśli mają głośniki to poproszą o przestawienie auta albo od biedy mogłeś pchać ręcznie auto gościa ;) 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Dipolarny
#policja #prawo #samochody #zalesie #samochodoza
Co robić w takiej sytuacji?
Wychodze z basenu a ktoś na parkingu zablokował moje auto.
Ok. Poczekam 20 min
Nikt nie przyszedel
Dzwonie na policje
Najlepsze ze przyjechali po 40 minutach a komisariat 1.3km od miejsca zdarzenia
Policja jakie podjela kroki.
Czekala razem ze mna az sie zjawi kierowca auta - czyli 35 min.
Chlop dostal pouczenie ...
A ja bylem 1h i 40 min w plecy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny