Aktywne Wpisy

zajsty +122
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
Kenteris +364
Jestem tak stary, że pamiętam że gdy zmieniano belkę, to anulowano całą serię i trzeba było skakać od początku. #mediolan2026

źródło: G_nUv2yXkAEksNa
Pobierz@eaxata: nie ma opcji, z resztą street view było u nas i tam w 2012 np. możesz sobie porównać xd czechy to faktycznie była taka lepsza polska i myślę że stąd głównie czechofilia się wzięła - z oglądania czegoś tak swojskiego w tak relatywnie dobrym stanie + smaczki takie jak mnóstwo zabytków, hehe piwko etc.
@czerstwy_swierszcz: Nawet powiedziałbym coś więcej, Czesi zostali z tyłu i sami mają takie wrażenie. Nie dość, że infrastruktura wygląda fatalnie, to jeszcze narastające problemy gospodarcze i społeczne w Czechach i oligarchizacja polityki sprawiły, że ogólem po prostu żyje się gorzej niż w PL. Polacy dopiero zaczęli to zauważać od niedawna.
Wiem że jeszcze niedawno ludzie żyjący niedaleko granicy jeździli pracować do Czech
@Kusher: i gorzej, niż w Polsce ¯\(ツ)/¯
Wystarczy przejechać przez Brno, żeby dostać depresji, a gdzie tu mówić o jakichś powiatowych pipidówach
@twoj-stary-to-jp2: w każdym kraju takie są