@Cadfael: No chyba jednak wielu przegrywów wolałoby mieć normalne życie, ale często z g*wna bata nie ukręcisz. Co w sytuacji, gdy zrobiłem wszystko co mogłem, i nadal przegrywam (?)
@mirko_anonim: przecież przegrywom o to chodzi, żeby całkowicie zdjąć z siebie odpowiedzialność za porażki w swoim życiu. jestem brzydki, mam 178 cm, nie umiem zagadywać ludzi, lochy są głupie i hipergamincze a oskarki opresyjne. zrobiłem wszystko co mogłem, itsołva, pora na csa.
@MamByleJakiNick: No nie wiem czy takie normalne, jeżeli nigdy nie zaznasz uczucia miłości i bliskości z drugą osobą. Samotność zabija, nawet nie w przenośni, były badania
Są ludzie, którzy nigdy nie byli w związku, nie mają nawet jednego prawdziwego przyjaciela, kogoś, z kim mogliby porozmawiać na co dzień. Czym mają zaspokoić potrzebę przynależności i miłości z piramidy Maslowa? Zwierzęciem? Wolontariatem? Wizytą u divy? Na jak długo to wystarczy
@mirko_anonim: Nie chce mi się czytać całego wysrywu, ale pooglądaj sobie filmy przyrodnicze o godach zwierząt. Nie da się już prościej tego zobrazować. To jest cała prawda, a kobiety mogą p-------ć, że jest inaczej, ale to nie zaprzeczy faktom, że natura jest naturą.
Dosłownie opisałeś życie kogoś, kto ma dobry wygląd i efekt aureoli
@CloudSpanner: wstyd im pisac takie wysrywy z ich konta. Powaznie gadanie o nadrabianiu kariera czy pasjami w 2026....
Są ludzie, którzy nigdy nie byli w związku, nie mają nawet jednego prawdziwego przyjaciela, kogoś, z kim mogliby porozmawiać na co dzień. Czym mają zaspokoić potrzebę przynależności i miłości z piramidy Maslowa? Zwierzęciem? Wolontariatem? Wizytą u divy? Na jak długo to wystarczy
@mirko_anonim: Często pierwsze wrażenie jest oparte na wyglądzie. I jak nie pyknie to nie ma szansy na przedstawienie swoich innych atutów, jeśli są.
@Cadfael: Ej... ale weź mnie nie opisuj...