Aktywne Wpisy

Czoso +83
Wedlug betonowych glow warunki mieszkalne nie maja wplywu na dzietnosc. Aby to poprzec uzywaja argumentud ad Afrykum albo PRL.
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD

banzi +51

Teraz jestem na giełdzie i wydatki mam zaplanowane na cały rok do przodu. Tyle na raty, tyle miesięcznie na poduszkę finansową, tyle na giełde, zostawiam sobie tyle i tyle i próbuje za to przeżyć i to dość skromnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Giełdowe plany zakupowe sprawiły, że dosłownie nie mam gdzie wcisnąć zakupu felg i letnich opon do samochodu, a o planowanym wcześniej detailingu i powłoce ceramicznej nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajna ta giełda, bardziej cieszy mnie zakup 3 akcji Mety niż dopieszczenie własnego samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #gownowpis
Oczywiście jest to zasługa głównie Alphabetu, czyli mojej największej pozycji, który kupowałem średnio po 160 a doszedł do 330 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie jestem przekonany w pełni do firm które zarabiają głównie na zamówieniach innych firm. Lubię jak firma ma część swojego modelu biznesowego w świadczeniu usług zwykłym Kowalskim, jak Meta czy Alphabet. Mam obawy, że zamówienia na
A żyję tak skromnie, że czasem mi nie wystarcza kasy do 14 i zdarza sie ze musze albo pożyczyć z 200, 300zł
źródło: image_picker_9A49EA88-B229-4DF6-A592-63A23476429A-11467-00000401EB0BCECE
Pobierz- zobowiązania
- poduszka (ETF na obligacje)
- giełda
- reszta na życie i to nie dużo ( ͡°
Nawet ostatnio udało jej sie kupic amd po jakos 223 dolary za akcje, co ja uznalem wtedy ze trochę za późno sie obudziła, a teraz półtora tygodnia pozniej jest na tym już ładny procent na plus ( ͡° ͜ʖ ͡°
Po prau miesiącach obserwacji swojej małej inwestycji i moich wynikach na gieldzie zdecydowała że wchodzi na grubo xd
Komentarz usunięty przez autora
Skutecznie mnie to zniechęca przed kombinowaniem przy tym :p
Traktuje to jako koszt konieczny nie jako fanaberia i nie odkładam.
Jeszcze mi sie lotki z maxtona wymarzyly, ale to juz wydziwianie i na razie tylko w planach bez realizacji