Aktywne Wpisy

tesknilam_ +15
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Oczywiście jest to zasługa głównie Alphabetu, czyli mojej największej pozycji, który kupowałem średnio po 160 a doszedł do 330 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie jestem przekonany w pełni do firm które zarabiają głównie na zamówieniach innych firm. Lubię jak firma ma część swojego modelu biznesowego w świadczeniu usług zwykłym Kowalskim, jak Meta czy Alphabet. Mam obawy, że zamówienia na
A żyję tak skromnie, że czasem mi nie wystarcza kasy do 14 i zdarza sie ze musze albo pożyczyć z 200, 300zł
źródło: image_picker_9A49EA88-B229-4DF6-A592-63A23476429A-11467-00000401EB0BCECE
Pobierz- zobowiązania
- poduszka (ETF na obligacje)
- giełda
- reszta na życie i to nie dużo ( ͡°
Nawet ostatnio udało jej sie kupic amd po jakos 223 dolary za akcje, co ja uznalem wtedy ze trochę za późno sie obudziła, a teraz półtora tygodnia pozniej jest na tym już ładny procent na plus ( ͡° ͜ʖ ͡°
Po prau miesiącach obserwacji swojej małej inwestycji i moich wynikach na gieldzie zdecydowała że wchodzi na grubo xd
Komentarz usunięty przez autora
Skutecznie mnie to zniechęca przed kombinowaniem przy tym :p
Traktuje to jako koszt konieczny nie jako fanaberia i nie odkładam.
Jeszcze mi sie lotki z maxtona wymarzyly, ale to juz wydziwianie i na razie tylko w planach bez realizacji