Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

PaczeIokinka +10
O znowu zastrzelili kogoś
Ludzie biegają po ulicy jak małpy a potem płacz że nie traktują jak ludzi #usa
Ludzie biegają po ulicy jak małpy a potem płacz że nie traktują jak ludzi #usa

#nieruchomosci #demografia
źródło: a
PobierzFajne slogany powtorzes, a 4 niepełnosprawnych umysłowo nawet to polubiło.
Po pierwsze budowy sa ok pol na pol - mieszkania owszem kocnstruja sie w najwiekszych miastach (ale nie tylko) ale juz domy buduje sie w zasadzie
Tak, oni sie wtopili w miasto, czyli maja one duze rezerwy mieszkaniowe, jednocześnie przy powszechnym pokładzie ze one nie istnieją. No cóż... cecha rynku spekualcyjnego.
Edit: oprócz Ukraińców mamy też aktualnie kilkaset tysięcy imigrantów z innych krajów, więc ta dyskusja już nie ma sensu. Imigranci JUŻ tu są i nic tego nie zatrzyma oprócz Polaków z dzietnością 2.1 na
Slucham?
Statystyka jest taka, ze kredyty sa dostępne od zarobków powyzej mediany, nizej wystepuja sporadycznie. A to znaczy ze POLOWA Polakow jest poza rynkiem kredytowym, podczas gdy ty, czlowiek spoza banki i wyparcia - twierdzisz odwrotnie.
Stawiasz ABSURDALNE tezy bez pokrycia w statystyce, rozumeisz to czy nie?
Nie dwa, tylko 1 mln i jakosciowych to ciekawa teza. Z tego co mi wiadomo, mamu duze braki np w zawodach medycznych. Znasz statystyki tego "zalewu" medyków z Ukrainy? No to jak poznasz - to daj znac.
A ta "jakosc" jak mniemam wnioskujesz z tego ze pracują. Tylko gdzie pracuja? Jesli 1000 mieszka pod fabryka agd, ktora należy do zachodniego koncernu i skręca na zachodnie potrzeby, no to co
Gratulacje merytoryki. Współczucie dla firmy w ktorej pracujesz.
Pytałem sie o zawody medyczny - cisza.
Ja NIE POTRZEBUJE masowego importu ukraincow dla zakaldow przemysłowych o obcym rodowodzie. Bo taki wyjdzie z tego zakładu a potem oczekuje uslug publicznych dosyatczanycn przez panstow, w ktorym nie patyczkuje w stopniu takim, z jakiego sam korzysta. Czy ty to rozumeisz? Przestań operować sloganem. Życie to fakty i dane, a nie slogany i życzenia.
Zus jest instytucja deficytowa. Osoby pracująca na mi
Mam wrażenie, że w całej debacie pomija się argumenty o zaniżaniu płac Polakom, wpływie imigrantów na ceny i dostępność mieszkań i przede wszystkim absurdalnym przywilejom dla nich.
Nie może być tak, że w kształtowaniu polityki migracyjnej interes przeciętnych Polaków jest pomijany. Tak niestety to wygląda, a eksperci z tv głowią
To samo pisał mickpl w 2015r. Kiedy pisał o spadkach cen nieruchomości( ͡° ͜ʖ ͡°) tanio już było i nie wróci więcej, bardzo gorzka pigułka kolego ale taka prawda
Bo to nie jest temat naszej dyskusji. Poza tym nie jestem lekarzem i się na tym nie
Czy ja sie nazywam mickpl? Ja wiem, ze dla takich jak ty co nir maja nic merytorycznego f
do powiedzenia to jest ostateczny argument, niestety dla ciebie - co to ma do rzeczy? Nic. A w 2007 Turek mówił ze mieszkania do konca swiata bede rosnac po 10% rocznie. Mowil? No mówił. No I co? No i nic.