Wpis z mikrobloga

Reżyser Niemiecki to...

• Spaniały Redaktor, prawdziwy przyjaciel Konona 26.7% (23)
  • Sutener meneli, fetyszysta Konona i latex 73.3% (63)

Oddanych głosów: 86

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@testocore: Z jednej strony darzyłem go dużą sympatią. Z jego ręki wyszło wiele świetnych produkcji, jego dialogi z bohaterami, inscenizacje robiły robotę. O kaszlośmiechu nie wspomnę bo do dzisiaj mnie śmieszy. Jednak jego zachowanie, stykanie się końcówkami z centaurem i nietyPOwymi, leasing meneli na Szkolną mocno obniżyły jego osobę w moich oczach.
  • Odpowiedz
@testocore: Oczywiście że spaniały redaktor. Tyle kontentu dobrego z jego ręki czy iniciatywy wyszło. Jedyne co można mieć do niego to obsranie się i układanie się z rudym na koniec kariery. Można to rozumieć, chłop tam zwyczajnie przychodził dla beki jak mu się nudziło, nie robił sobie z tego źródła dochodów czy celu w życiu, ale wciąż troche przykrę.
  • Odpowiedz
Przecież to się wszystko nie wyklucza. XD

Spaniały redaktor i jak na moje oko to faktycznie sporo pomógł Knurowi w czasach kiedy było naprawdę biednie.

Z drugiej strony dużo wskazuje że to jakaś dosyć mętna postać, menele pracujący za flaszkę, bez umów i takich pierdół (bo hehe, by przepili), kombinator, hycel który daje psy komuś takiemu jak Konon itd.
  • Odpowiedz