Aktywne Wpisy

johann_10 +176
140 zł/h dla +90% Polaków: absolutna metafizyka, spotkanie z Najwyższym
140 zł/h dla lekarza: „stawka uwłaczająco niska”
#lekarz #lekarski #medycyna #zarobki #pracbaza #korposwiat #konowalposting
140 zł/h dla lekarza: „stawka uwłaczająco niska”
#lekarz #lekarski #medycyna #zarobki #pracbaza #korposwiat #konowalposting
źródło: IMG_4199
Pobierz
BananowySok +356
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

https://x.com/OyVeyGoyimKnow/status/2012416284609101858
#amelia #heheszki #uk #wielkabrytania #anime #nagatoro
Mieszkasz w UK?
Czy nielegalna migracja jest takim problemem, jak jest przedstawiana w mediach społecznościowych? Nie.
Czy problem istnieje? Tak. Są hotele, w których umieszczani są ludzie ubiegający się o azyl.
Ten problem w dużej mierze powstał przez Brexit bo wcześniej można było odsyłać ludzi przypływających łodziami z powrotem do Francji. Po Brexicie umowy wygasły i nie ma już takiej możliwości. Obecnie jest ich około
No właśnie większą wartość ma dla mnie to, co powie drugi zwykły człowiek, który nie ma interesu w tym, żeby naginać rzeczywistość, niż media i politycy.
0.5% budżetu UK to, zakładając że w UK jest 39 mln podatników, jakieś £150/podatnika.
Za 0.5% budżetu UK można wybudować kilka dużych szpitali, albo kilkanaście mniejszych.
Problem migracji to nie jest problem przedstawiany jedynie na tik toku, przez oszołomów pokroju Katie Hopkins albo Tommy Robinson z Dominikiem Tarczyńskim u boku. To, że imigracja, legalna i nielegalna, jest problemem zauważa już nawet BBC, które zawsze popierało imigrację. W listopadzie 2024 wyemitowali "immigration:
Z dwojga złego wolę, żeby mnie ktoś szczerze przeklinał, niż był przymusowo uprzejmy i politycznie poprawny pod batem nadgorliwej moderacji.
Przynajmniej tutaj jak ktoś jest kulturalny to to o czymś świadczy. Za co mam szanować ludzi, którzy nie mają innego wyjścia, niż być miłym.
Druga sprawa, że jesteśmy ludźmi, nie robotami. Mamy czasem negatywne emocje i to jest zupełnie normalne. A nawet zdrowe.
Każdy sam o sobie świadczy; niech mówi co chce.
Z tym nie ma żadnego problemu, jak się ma jedno zdrowe założenie, zarówno online, jak i w życiu (i nic się w tej kwestii nie zmieniło od zarania dziejów): nie z każdym muszę się dogadywać, nie każdego lubić; są ludzie, którzy