Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego pasje zwiększają atrakcyjność?
Też tak macie panowie że laska może być przeciętna, średnia z wyglądu powiedzmy max 5/10 ale jak ma jakieś zainteresowania, pasje, czy robi coś ambitnego to nagle widzicie ją jako 7/10? Normalnie powiedziałbym, że rzadko tak się zdarza ale prawda jest taka, że w sumie sporo jest takich lasek ale zawsze zajęte przez kumatych gości którzy doszli do takich samych wniosków, no i takie panny nie mają czasu na jakieś socjale czy atencje tylko robią swoje po cichu i mają zapchany grafik swoimi sprawami. Poznałem takie przypadkiem (np. w pracy, sprawach służbowych) gdzie siłą rzeczy wymagany był dłuższy kontakt lub przebywanie w pobliżu i zawsze zazdrościłem gościom że trafili na tak ogarnięte życiowo babki a w dodatku tak fajne z charakteru. Też po swoich głębszych analizach zauważyłem że często mają również średnich partnerów (ale ogarniętych) pewnie dlatego że nie mają czasu tak przebierać i wolą podejść do #zwiazki bardziej praktycznie niż gonić króliczka przez co potencjalnie narobią sobie tylko przeszków w życiu. Co wy myślicie?

#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #blackpill #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Też po swoich głębszych analizach zauważyłem że często mają również średnich partnerów (ale ogarniętych) pewnie dlatego że nie mają czasu tak przebierać i wolą podejść do #zwiazki bardziej praktycznie niż gonić króliczka przez co potencjalnie narobią sobie tylko przeszków w życiu.

@mirko_anonim: to nie jest kwestia praktycznego podejścia do związku, tylko tego, że wbrew temu co twierdzą wykopki, taka sensowna kobieta patrzy nie na to czy gość ma
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: według moich obserwacji to zdecydowanie więcej chłopów niż kobiet ma obecnie jakieś pasję i hobby. Oglądania seriali i scrolowania rolek nie uznaje za hobby. Podróże są dyskusyjne, bo tych all inclusive też nie traktuje jako hobby. I tak, kobieta zyskuje w moich oczach jak ma hobby. Bo jak ma swoje hobby to nie będzie cały czas truła d--y swojemu chłopu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
życzliwy-racjonalista-95:

Też tak macie panowie że laska może być przeciętna, średnia z wyglądu powiedzmy max 5/10 ale jak ma jakieś zainteresowania, pasje, czy robi coś ambitnego to nagle widzicie ją jako 7/10?

Nie, ma być nie pijącą, nie palącą, nie ćpającą dziewicą o figurze modelki.
  • Odpowiedz